Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Ami még kicsit gáz, az online rész kidolgozatlansága.
1. A lobby-ban nincs chat! Az első részben volt (nem szoktam ilyet mondani, de: konzolport). A lobbyban gyakorlatilag csak nézegethetjük egymás nevét, se köszönni nem lehet, se rászólni egy agresszív versenyzőre hogy ne lökdösődjön. Ja de lehet beszélni mikrofonnal, kösz.
2. Nincsenek szavazási funkciók. Az első részben sem volt, de sztem nem lett volna bonyolult rakni bele. Pl Vote Kick player. Ha nem én nyitom a szobát, semmi lehetőségem valakit kidobatni a szobából, mert mondjuk 3 szor lökött ki előző körben szándékosan (tegnap este ez volt). Mivel nincs chat még a szobagazdának sem tudok szólni, akinek amúgy lenne joga.
3. Ez egy plusz pont lesz
a szobagazdának végre van joga kidobni a lökdösődőket a szobából (első részben nem volt).
4. Ja és: online mintha más lenne a fizika, legalábbis single-ben nem szoktam ennyiszer megpördülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a szobagazdának végre van joga kidobni a lökdösődőket a szobából (első részben nem volt).