- Mini PC
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én most mondom azt, hogy ez egy kalap szar..

Az AI szarik rá magasról, hogy én hol vagyok, ha épp elé/mellé kerülök, és elfoglalom a "neki programozott" útvonalat, úgy jön belém, mint a szar. Na és persze én már egy kis kocctól is pörgök, repülök, forgok, palánknak vágódok, és persze mindig úgy, hogy még tolatnom is keljen, had adjanak még egy kört is nekem, mire elindulok

Ha egy hajszálnyit hozzáérek a fűhöz, már ránt a kavicságyba, de az AI gyorsabban megy ott, mint én aszfalton, arról meg ne is beszéljünk, hogy utcai pályán ha felhajtok a járdára akár egy kicsit is, úgy vág a palánkhoz, hogy öröm nézni
Az már csak hab a tortán, hogy egy sportautó jobban imbolyog mint egy emeletes iskolabusz.
Komolyan mondom, mintha akik csinálták volna, még életükben nem láttak volna igazi autót. Kedves EA, nem attól szimulátor, egy szimulátor, hogy mindenféle szarságot építenek a játékba, ami nehezebbé teszi a körbehaladást, hanem attól, hogy az autó úgy viselkedik, mint a valóságban. Hát itt qvára nem..

Elnézést a kirohanásért, de ma 2x ültem le mellé, hogy játsszak egy jót, de inkább csak felidegesített, úgyhogy szerintem kap egy uninstallt a fenébe..

Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest