Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én most mondom azt, hogy ez egy kalap szar..

Az AI szarik rá magasról, hogy én hol vagyok, ha épp elé/mellé kerülök, és elfoglalom a "neki programozott" útvonalat, úgy jön belém, mint a szar. Na és persze én már egy kis kocctól is pörgök, repülök, forgok, palánknak vágódok, és persze mindig úgy, hogy még tolatnom is keljen, had adjanak még egy kört is nekem, mire elindulok

Ha egy hajszálnyit hozzáérek a fűhöz, már ránt a kavicságyba, de az AI gyorsabban megy ott, mint én aszfalton, arról meg ne is beszéljünk, hogy utcai pályán ha felhajtok a járdára akár egy kicsit is, úgy vág a palánkhoz, hogy öröm nézni
Az már csak hab a tortán, hogy egy sportautó jobban imbolyog mint egy emeletes iskolabusz.
Komolyan mondom, mintha akik csinálták volna, még életükben nem láttak volna igazi autót. Kedves EA, nem attól szimulátor, egy szimulátor, hogy mindenféle szarságot építenek a játékba, ami nehezebbé teszi a körbehaladást, hanem attól, hogy az autó úgy viselkedik, mint a valóságban. Hát itt qvára nem..

Elnézést a kirohanásért, de ma 2x ültem le mellé, hogy játsszak egy jót, de inkább csak felidegesített, úgyhogy szerintem kap egy uninstallt a fenébe..

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest