Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Ja, remélem leesett, hogy április elsejei tréfa

OFF Eleve túlkormányzott volt, és az volt úgy a jó!

Egyébként ha érdekel, az N-es vagy értsd utcai spec. autóknál amikor az ALS működésbe lépett, akkor problémák merültek fel a fékerő elosztással, mert az IC lábainak száma miatt olyankor két szenzortól nem kapta a jelet. Ezt kellett megoldani, amit sajnos nekem még nem sikerült, de végül fake adtok időszakos betolásával összejött. Így viszont bármelyik programra, bármikor utólag fel lehetett tolni a laptoprólON: RBR-hez nem is hasonlítottam még, ne keverjük azért össze a dolgokat

Azon gondolkodtam tegnap este -csak nem voltam gép közelben -, hogy a setupokat vajon hol tárolja, és lehetne-e küldeni, megosztani őket?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 A16
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest