- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Na kipróbáltam. Szerintem jó lesz ez, de rettenet szoknom kell még, az F1 2010 után, itt minden olyan lassú
(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
A grafika gáz egy kicsit, az előzőhöz képest, dehát mindenki ahhoz hasonlítja, bármennyire nem akarja. Nálam 40-45 fps van full hd-ben max grafon, kivéve a mot.blur, az medium, és azt tartja, de mintha ilyen mikro akadások lennének benne. Remélem, ezt egy patch vagy az új amd driver javítja majd.Lehet kövezni, de nekem összességében tetszik
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ezJa, és G25-öm van, nálam nincs 50 %-os holtjátéka a gázpedálnak, a kormány reagál sztem kicsit lassan, erre van esetleg valami megoldás, vagy ez ilyen, így kell megszokni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Iphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ez