Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Na kipróbáltam. Szerintem jó lesz ez, de rettenet szoknom kell még, az F1 2010 után, itt minden olyan lassú
(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
A grafika gáz egy kicsit, az előzőhöz képest, dehát mindenki ahhoz hasonlítja, bármennyire nem akarja. Nálam 40-45 fps van full hd-ben max grafon, kivéve a mot.blur, az medium, és azt tartja, de mintha ilyen mikro akadások lennének benne. Remélem, ezt egy patch vagy az új amd driver javítja majd.Lehet kövezni, de nekem összességében tetszik
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ezJa, és G25-öm van, nálam nincs 50 %-os holtjátéka a gázpedálnak, a kormány reagál sztem kicsit lassan, erre van esetleg valami megoldás, vagy ez ilyen, így kell megszokni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Milyen joysticket vegyek?
- Netfone
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ez