Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Constantin79
csendes tag
Üdv. köszi. Kérlek ilyennél - nálam sincs hogy "megbánás" áh erről szó nincs. Sőt az ilyen dolgokért is érdemes élni!!
Nagyon király.
És anak is nagyon örülök, hogy még egyik barátomat is be tudtam szervezni. Lennének többen is de sajnos van 1-2 olyan makacs, nem tudják mi a legjobb az életben. Ez az ilyesmi, pc stb soha okoz csalódást .. .
Azt a barátomat is ezerrel nyúzni fogom semmi mással ne foglalkozon legalább abba ez 1 hónapba csak pihenés, szabi és játék, ráadásul neki még gyermeke sincs; én részben hitel mellett egyedül nevelem, anya itt hagyott - szerencsére lakás megmaradt mindenben meg tudtunk egyezni 2 éve ki lett váltva a rosszul kiszámolt BB-s hitel egy Fundisra lett cserélve. Így már azért sokkal jobb kilásások elé néz az ember; szóval anyánál is van a kis-srác és itt nálam is nagyon sokat és mégis jut idő mindenre ami fontos az embernek. . . . . Üdvözlettel:

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon király.
És anak is nagyon örülök, hogy még egyik barátomat is be tudtam szervezni. Lennének többen is de sajnos van 1-2 olyan makacs, nem tudják mi a legjobb az életben. Ez az ilyesmi, pc stb soha okoz csalódást .. .
Azt a barátomat is ezerrel nyúzni fogom semmi mással ne foglalkozon legalább abba ez 1 hónapba csak pihenés, szabi és játék, ráadásul neki még gyermeke sincs; én részben hitel mellett egyedül nevelem, anya itt hagyott - szerencsére lakás megmaradt mindenben meg tudtunk egyezni 2 éve ki lett váltva a rosszul kiszámolt BB-s hitel egy Fundisra lett cserélve. Így már azért sokkal jobb kilásások elé néz az ember; szóval anyánál is van a kis-srác és itt nálam is nagyon sokat és mégis jut idő mindenre ami fontos az embernek. . . . . Üdvözlettel: