- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Milyen egeret válasszak?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Constantin79
csendes tag
Üdv. köszi. Kérlek ilyennél - nálam sincs hogy "megbánás" áh erről szó nincs. Sőt az ilyen dolgokért is érdemes élni!!
Nagyon király.
És anak is nagyon örülök, hogy még egyik barátomat is be tudtam szervezni. Lennének többen is de sajnos van 1-2 olyan makacs, nem tudják mi a legjobb az életben. Ez az ilyesmi, pc stb soha okoz csalódást .. .
Azt a barátomat is ezerrel nyúzni fogom semmi mással ne foglalkozon legalább abba ez 1 hónapba csak pihenés, szabi és játék, ráadásul neki még gyermeke sincs; én részben hitel mellett egyedül nevelem, anya itt hagyott - szerencsére lakás megmaradt mindenben meg tudtunk egyezni 2 éve ki lett váltva a rosszul kiszámolt BB-s hitel egy Fundisra lett cserélve. Így már azért sokkal jobb kilásások elé néz az ember; szóval anyánál is van a kis-srác és itt nálam is nagyon sokat és mégis jut idő mindenre ami fontos az embernek. . . . . Üdvözlettel:

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Disney+
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon király.
És anak is nagyon örülök, hogy még egyik barátomat is be tudtam szervezni. Lennének többen is de sajnos van 1-2 olyan makacs, nem tudják mi a legjobb az életben. Ez az ilyesmi, pc stb soha okoz csalódást .. .
Azt a barátomat is ezerrel nyúzni fogom semmi mással ne foglalkozon legalább abba ez 1 hónapba csak pihenés, szabi és játék, ráadásul neki még gyermeke sincs; én részben hitel mellett egyedül nevelem, anya itt hagyott - szerencsére lakás megmaradt mindenben meg tudtunk egyezni 2 éve ki lett váltva a rosszul kiszámolt BB-s hitel egy Fundisra lett cserélve. Így már azért sokkal jobb kilásások elé néz az ember; szóval anyánál is van a kis-srác és itt nálam is nagyon sokat és mégis jut idő mindenre ami fontos az embernek. . . . . Üdvözlettel: