Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Akkor már működnie kellene. Lehet a modem kavar be, mert szerintem sokan rendes routerrel használják.
Nem Sony tv-m van így azt már nem tudom megmondani hol kellene rálelned a megosztott mappára.
LG-nél simán megjelenik a bemenetek között ha fut a szerver. De majd próbáld ki fix címmel miután kábelen is tesztelted. Remélhetőleg ott már megy rendesen és akkor csak a wifi résznél van zűr. -
F_Zolee
nagyúr
Nekem a media playeres megoldás nem működött hiába próbáltam. Serviio-hoz nem kell ilyen buherálás. Nem lehet, hogy a kettőt akasztod össze?
Esetleg azt csináld meg, hogy fix ip-t adsz a tv-nek ha wifin van.
Ha ott megjelent a tv akkor már nincs más teendőd, mint a tv-n kikotorni a gép tartalmát.
A Médiagyűjteménynél ha hozzáadtad a mappát be is pipáltad, hogy azon belül miket mutasson majd a program? -
F_Zolee
nagyúr
Szerintem ott lesz a bibi. Mennyire testreszabható beállítású az a modem? Wifin vagy lanon csatlakozik?
Ismerősnek van valami cisco wifis modem de egy falat is már alig visz át...(#1495) petya2012: nem kell ahhoz konkrét dlna képesség, ez egy sima hálózat. Nekem őskövület Edimax routerem van és megy minden gond nélkül.
-
pjen
félisten
Én most vettem egy LG 32lb570 Tv t(nagyobb nem fért be)bekapcsoltam,csatlakoztam a routerhez.Belépek a smsrt share menűbe:csatlakoztatott eszközök és látja a serviiot.Ugyanez Philipsnél:bemenet választás-hálózat és ott a serviio.Nem állítottam semmit vin 7gyári vírusirtó (securiti essenciál)Lehet nen jól írtam
.Próbálkozni kell fog az menni.
-
tomp
félisten
Nekem W706-os tv-m van azaz ugyan az csak más a színe. Működik nagyon jól, jelenleg is megy egy film. Milyen tűzfalat használsz? Nálam a Smart Security-vel volt gondja. IDS kivételekbe megadtam az ismétlődő ip cím tartományokat és az ARP gyorsítótár mérgezés kivételt szintén az adott ip tartományra és már gond nélkül megy. Ha a pc a .101-es ip-n van a tv pedig a .104-en akkor a 101-104 közötti tartományt kellett megadni a kivételeknek. Különben tiltja a(z) S.S. a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest