Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #2 üzenetére
Köszönjük a linkeket, topik zárva.
p -
Winner_hun
félisten
válasz
Yeti910331 #1 üzenetére
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nem nagyon találtam a hiba orvoslására kielégítő választ a fórumon, azér nyitottam a topic-ot.
Elmesélem dióhéjban...már amennyire ez lehetséges (már megin túl sokat beszélek...na mindegy).
Csináltam WinRAR-al egy többlemezes archívumot (700megásat...csak azér írom le mer nem tom fontos-e), aztán felírtam őket CD-re (az is 700megás).
Mikor már újra lett telepítve a windóz, ki akartam csomagolni őket, de már az elsőnél azt írta ki, hogy ''Olvasási Hiba: xyz.part1.rar; Ismét vagy Mégse''.
Rányomtam az ''Ismét''re, attól lefagyott a WinRAR.
Megpróbáltam ezután az xyz.part2.rar fájlal kezdeni a kibontást, de annál is ugyanez volt a probléma.
Gyorsan felmentem a csetre segítséget kérni, ajánlottak is mindenféle progit, amivel ki lehet bontani, de azok is mind lefagytak, ha megpróbáltam velük kibontani a rar-t.
Utólag még a Javítással is próbálkoztam szintén a WinRAR-ban, de akkor is lefagyott.
Egyszerűen nem értem a dolgot, mivel nagyon viyáztam, hogy meg ne sérüljenek a tömörített fájlok, pl. a leglassabb sebességgel tömörítettem és a leglassabb sebességgel írtam fel a CD-re...ÉSSS!: nemhogy karc, de 1 porszem sincs a CD-ken.
Kérlek segítsetek!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- Parkside szerszám kibeszélő
- Opel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest