- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Csodára semelyik program nem képes. Ha fizikailag sérült az adat, akkor elég reménytelen. Itt ugye két lehetőséged van:
1. a lemez karcos -> elviszed políroztatni (tudtommal ez kb 500 pénz/lemez). Mondjuk ezt én még sosem próbáltam.
2. Egyéb fizikai sérülés. van egy Bad Copy Pro nevű progi, amelyik addig szenved vele, míg valamit nem sikerül kiolvasni, de ha végképp reménytelennek tartja, akkor feltölti az adott részt (nemtom milyen adatokkal). Ennek eredményeképpen pl. mp3 megugrik a rossz részen. Sérüléstől függően elég sokéig tarthat a menet, de sok esetben az egyébként (intéző, TC, etc.) által nem másolható fileokból mégisa vissza tudja olvasni az adatokat a szükség szerinti lassú, de kitartó olvasási kísérleteknek köszönhetően.
Szerk: Ja, Bad copy file-onként dolgozik, nem image-et készít.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest