- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- RAM topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, ez nagyjából így is van.
Csak sajnos melóhelyre ezt a gépet nem én választottam ( de ezt sztem magadtól is tudod) és amennyiért celeront kapsz, annyiért teljesértékű procit is kapsz - pl a Sempront. Nekem ezzel szokott a bajom lenni, mikor mondják, hog yjóóó, de olcsó gép kellett. Ééés? Annyiért kapni normálisat is. Na mindegy. Otthonra Dual Core is van
. Ha lenne kess akokr Core2 lenne, így X2 (lap+proc+nb borda+minőségi venti került annyiba mint a legkisebb Core2).
Én irodai munkánál is nehezen viselem soxor, mert nyomatatásko/telepítéskor/pdf nézéskor/kislemez használatakor/operával böngészéskor olykor elég lasúúú. Mondjuk hozzá vagyok szokva a pattogós rendszerhez, K6-2ők után Duron, Athlon, Duron+SSE (Morgan), AthlonXPk (M), A64ek, X2. Kisgépekben Celeronok, PIIes, Duron, Athlon, AthlonXP és Sempron (K8as).
És peace
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő