Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Persze, ez nagyjából így is van.
Csak sajnos melóhelyre ezt a gépet nem én választottam ( de ezt sztem magadtól is tudod
) és amennyiért celeront kapsz, annyiért teljesértékű procit is kapsz - pl a Sempront. Nekem ezzel szokott a bajom lenni, mikor mondják, hog yjóóó, de olcsó gép kellett. Ééés? Annyiért kapni normálisat is. Na mindegy. Otthonra Dual Core is van
. Ha lenne kess akokr Core2 lenne, így X2 (lap+proc+nb borda+minőségi venti került annyiba mint a legkisebb Core2).
Én irodai munkánál is nehezen viselem soxor, mert nyomatatásko/telepítéskor/pdf nézéskor/kislemez használatakor/operával böngészéskor olykor elég lasúúú. Mondjuk hozzá vagyok szokva a pattogós rendszerhez, K6-2ők után Duron, Athlon, Duron+SSE (Morgan), AthlonXPk (M), A64ek, X2. Kisgépekben Celeronok, PIIes, Duron, Athlon, AthlonXP és Sempron (K8as).
És peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és amennyiért celeront kapsz, annyiért teljesértékű procit is kapsz - pl a Sempront. Nekem ezzel szokott a bajom lenni, mikor mondják, hog yjóóó, de olcsó gép kellett. Ééés? Annyiért kapni normálisat is. Na mindegy. Otthonra Dual Core is van