Hirdetés
Aktív témák
-
csracz
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
Két egyforma Kingston ddr400-as memória van benne, és minden lehetséges poziciót próbáltam.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az a baj, hogy a KT880 meglehetősen memóriaérzékeny, ált. csak egyforma modulokat fogad be, valószínűleg dualban próbálja hajtani őket, de nem jön össze neki, próbáld single módban belerakni a modulokat, hogy eszébe se jusson a dual. (tedd át az egyik modult egy másik slotba)
Jah, és többet tényleg ne nyiss topikot anélkül hogy legalább megpróbálsz egy alkalmas már létezőt keresni, ha mindenki azt csinálná pár nap után átláthatatlan lenne az egész fórum. -
csracz
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Sempron 2600+ 1100MHz-en ketyeg.
Előzmények:
Két 512-es DDR400-as (Kingston és Corsair) memória volt a gépemben. A Corsair elszállt. A gép lassabban ugyan, de rendesen ment tovább nélküle. Úgy gondoltam a Kingston mellé veszek egy másik Kingstont.
Azóta az alaplapom (Asus A7V880) csak 1100MHz-en működteti a procit.
Bios, driverek a legfrissebbek, a proci 47 fokos.
Ha bármit állítok a bios-ban pl. fsb manual 166-ra, akkor a gép elindul ugyan, de nem kapcsolja be a monitort. Alap bios beállításokkal megy ''rendesen''.
Az eredeti memóriával megy 1833MHz-en is, de ha a másikat rakom be, akkor szintén csak 1100MHz-en.
A memóriákat leteszteltem: jók.
Mi lehet itt a gond?
Cs
Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest