- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Nem adom fel, csak nem bírom sokáig.
De most már újra elkezdek edzeni, mellette én is bringázni. Sőt még egy kicsit az étkezésen is fogok. ( Bár nem mintha összeennék minden f@szságot, de azért... )
Kb. ez a tervezet, bár azt hiszem párszor még megbukik, de nem adom fel!.
-
Troy.
addikt
Mindkettőt! Sajna egyelőre nincs felejtés! De majd teszek érte..
szerk: Igazad lehet.
Bár most jön a nyár, jönnek a nyaralások, bulik, hát így is nehéz lenne.
Valójában csak azok mondják hogy "majd", aki tényleg nem szánta el magát annyira, hogy letegye. Biztos közéjük tartozom.[ Szerkesztve ]
.
-
Troy.
addikt
válasz icecave #1771 üzenetére
Akaraterőm lehet, de még mindig 1,5 napnál tartok. És egyelőre még nem gyújtottam rá.
Kíváncsi lennék ki miért gyújtott rá annak idején!
Megbántam már, hogy akkor..? Igen! Kívánom? Igen! Tartok az esetleges következményektől? Igen!szerk.: Jah igen.. én egy nő miatt. Bár már tényleg megbántam.
[ Szerkesztve ]
.
-
Troy.
addikt
Úgy gondolom egyelőre csak az akaratom múlt hogy nem szívok többet. Lejátszom agyban hogy drága, nem jó, stbstb. Valójában egy esemény sorozat következményeként szoktam rá. Míg iskolába jártam napi 5-10 szál elment. Viszont hétvégenként meg tudtam állni hogy nem. Kerestem mást, nem gondoltam rá. Viszont már nem járok, és így azt hiszem kevesebbet is szívok.
Elég érdekes dolog. Valószínűleg nem is akarok leszokni. Legfőbb problémám, hogy mikor kevésbé vagyok hangulatomnál, akkor gyújtok rá. Sajnos ez az utóbbi időben többször fordult elő.Amit egyértelműen érzek, hogy a fizikai képességem visszaesett.
[ Szerkesztve ]
.
-
Troy.
addikt
sziasztok!
Körülbelül egy éve dohányzom. Szívtam már narancs pall mallt, arany Marlboro-t, most kék Pall Mall-t. Elég rendszertelenül dohányzom. Nekem nincs szükségem napi adagra. van mikor 2-3 napig nem szívok de sajna általában utána fél nap alatt képes vagyok bepótolni. Függ a hangulatomtól, a társaságtól, a helyszíntől, hogy mikor hogyan gyújtok rá.
Naponta eljátszom a gondolattal, hogy nem kéne többet rágyújtani. Eddig úgy gondoltam hogy lazán kibírnám, hogyha nem gyújtanék rá, de kezd megdőlni a dolog. ( Szerintem kibírnám hosszabb ideig ( 1-2 hét) is, de mindig van valami ami arra késztet, hogy szívjak el párat. )
Mennyit szívok? Mint fentebb írtam, tényleg változó: pár száltól egy dobozig is terjed néha. (napi)
Nem nagyon tudnám definiálni, hogy én most függő vagyok-e vagy sem. Talán nem vagyok annyira ráállva, s kontrollálni tudom még magam.
Azt hiszem nem is a leszokás miatt vagyok itt, hanem inkább kicsit változtatni szeretnék, talán még csökkenteni, esetleg valami gyengébbet szívni.
Lenne egy pár kérdésem a fórum lakókhoz:
Számít az bármit is, hogy milyen számadatok vannak írva a dobozra? Konkrétan van olyan hogy " gyengébb" cigaretta? narancsra azt hiszem kisebb adatok vannak írva. ( Valami biztos igaz, pl. házi töltésű cigarettát nem igazán komálom, az azért még mindig tudja tépni az arcom )
Dohányzásról való leszokás valóban súly növekedést idéz elő? ( Persze nyilván annál igen, aki pótcselekvésként elkezd kajálni ész nélkül)
Egyelőre ennyi . Konkrétan nem tudom mit várok a topictól. Biztos megváltást.[ Szerkesztve ]
.