- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
retes
aktív tag
Lehet, hogy a proci szar? Erre csak felületessen gondoltam...
Köszi mindenkinek!!!
Ha van még valakinek ötlete akkor azt nagyon megköszönöm!!!
Retes -
retes
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Az a fori, hogy nézem egy másik gépen a haveromnak megy és végigfut akadás nélkül...
Szóval azt nem értem, hogy ugyan abban az AMD-s környezetben mért nem megy? De amint elnézem mindenkinek akad vele gondja...
Ha tudtok valami újjat azt megköszönném!
Retes -
ödönke
aktív tag
szintén zenész radeon 8500 3. tesztnél fagyi :(((
-
Gitros
aktív tag
A 3DMark 03 nekem is folyton lezúzza a gépem és ha jól rémlik nekem is a 3. tesztnél. 2k-t használok Radeon 8500-el. Minden fainul megy, csak nem tudom hány pontot csinál a szerencsétlen... :(((
Uff Gitros voltam... -
dobi
aktív tag
Nem tudom, hogy mi lehet a baj mert nekem is van egy gépem ami hasonló csinál mindíg a 3dMark03-ba a 3-as tesztnél csinálja ugyanezt.
De minden tök jól műkszik, meg 3dmark2001SE is! Szerintem a 03 kompatibilitáshibás egy picikét...! -
Aram
tag
Tapasztalataim alapján futtass egy memória tesztet.
Utána meg nem tudom :)
Kezdem megutálni a számítástechnikát...
Aram -
retes
aktív tag
Köszi mindenkinek. Sajna nem szoftveres hanem hardver gond... majd meglátom mi lessz egyenlőre érettségizek...
Mégegyszer köszi mindenkinek! -
Szeke
senior tag
control panel/system/advanced/startup and recovery és ott van egy pipa, hogy automatically restart. Azt szedd ki, és akkor legközelebb már nem indul ujra hanem kékhalál és kiirja mi a baja.
-
retes
aktív tag
Igen XP-van fönnt. És nagyon ritkán csinál ilyet. És a scremer 4x4 el ha játszok akkor kb 30perc után csinálja ezt... Más oprendszer alatt még nem próbáltam..
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy AMD 1,6+ os 512MB RAM/266, GF4MX440, egy ABIT AT7,és egy 60GB Maxtro Winyóm.
Az volna a gond, hogy a Futuremark03 indításnál azonnal újraindul. Méghozzá kék alapon fehér felirat fél mp ig látszik a képernyőn aztán mintha rezetet nyomtam volna. Mitől lehet ez? Légyszi segítsetek!
Előre is köszi mindenkinek!
Retes
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest