- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Virus
trojan horse downloader.small.12bt is found in file ......temporal internet files/content.IE5/UP 4vax6x/nsuid(i).exe
Sikerült elindítani. Ilyesmit ír ki. -
amdni
aktív tag
Oké, meg nézem este, és jelentkezem.
-
amdni
aktív tag
Igen. De nem tudom a jelszót. Csak a rendszergazda valószínű. És nem kéne kiderülnie a dolgonak, egy munkatársam kért meg rá hogy irtsam le a vírust, mert nem működött a gép, egyfolytában kiírta hogy trójai vírus van a gépen.
-
amdni
aktív tag
Elnézést!
-
amdni
aktív tag
sp1 van rajta. Valószínű a spybot letörölt valamit, amit nem kellett volna. És norton antivirus-sal irtottam a vírusokat. De a baj az, hogy nem tudok belépni. Csökkentett módban balószínű be tudnék, hisz ilyen esetekre van kitalálva, de ott nem fogadja el a jelszót. Valószínű, mert csökkentett módban nincs hálózat, és nem lehet választani munkasoport nevet. És az a jelszó valószínű a hálózati munkacsoporthoz volt.
-
amdni
aktív tag
Este megyek a céghez és megnézem, mert nem én észleltem a problémát.
-
amdni
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Leirtottam egy gépen a kémprogramokat (200 db), és vírusokat(trójai). És most nem indul el a windows xp. A felhasználó névre való kattintásnál kiírja, hogy valami hiányzik. Csökkentett módban pedig hibás jelszót ír ki. Munkahelyemen lévő gépről van szó, és nagyon fontos lenne megoldani a problémát.
Hogy lehet a jelszót feltörni? Hogy belépjek csökkentett módban? Vagy mit csináljak? Windows cd-ről indítsam a windows javítása opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest