- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Virus
trojan horse downloader.small.12bt is found in file ......temporal internet files/content.IE5/UP 4vax6x/nsuid(i).exe
Sikerült elindítani. Ilyesmit ír ki. -
amdni
aktív tag
Oké, meg nézem este, és jelentkezem.
-
amdni
aktív tag
Igen. De nem tudom a jelszót. Csak a rendszergazda valószínű. És nem kéne kiderülnie a dolgonak, egy munkatársam kért meg rá hogy irtsam le a vírust, mert nem működött a gép, egyfolytában kiírta hogy trójai vírus van a gépen.
-
amdni
aktív tag
Elnézést!
-
amdni
aktív tag
sp1 van rajta. Valószínű a spybot letörölt valamit, amit nem kellett volna. És norton antivirus-sal irtottam a vírusokat. De a baj az, hogy nem tudok belépni. Csökkentett módban balószínű be tudnék, hisz ilyen esetekre van kitalálva, de ott nem fogadja el a jelszót. Valószínű, mert csökkentett módban nincs hálózat, és nem lehet választani munkasoport nevet. És az a jelszó valószínű a hálózati munkacsoporthoz volt.
-
amdni
aktív tag
Este megyek a céghez és megnézem, mert nem én észleltem a problémát.
-
amdni
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Leirtottam egy gépen a kémprogramokat (200 db), és vírusokat(trójai). És most nem indul el a windows xp. A felhasználó névre való kattintásnál kiírja, hogy valami hiányzik. Csökkentett módban pedig hibás jelszót ír ki. Munkahelyemen lévő gépről van szó, és nagyon fontos lenne megoldani a problémát.
Hogy lehet a jelszót feltörni? Hogy belépjek csökkentett módban? Vagy mit csináljak? Windows cd-ről indítsam a windows javítása opciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest