Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
kereső powa, ott lapul a jobb felső sarokban
Plusz alapelvek átnyálazása
-
Boglya
senior tag
Sziasztok! Már több mint 2 hónapja megvan az új gépem és egy problémát még mindig nem sikerült elhárítanom. Amikor először összeraktam a gépet a régi windowsal, akkor nem volt hajlandó 60 hz fölé menni a frissítés a monitoron (refreshlock és egyéb progik se segítettek), kiírta h átállt 100 hz-re, de nem váltott át. Gyorsan újraraktam a wint és a probléma eltűnt. Azonban 2 hét után egy alkalmazásból kilépve ismét 60 hz-re váltott és semmi sem segített. Már le akartam törölni a wint, amikor magától visszaállt (eljött egy rendszergazda megjavítani és akkor állt vissza, de ő se tudta mitől).
Most rendszerindításnál ismét 60 hz fogadott. Újraraktam a vidkari és alaplap drivereket, a monitor driverét újraraktam és kipróbáltam alapértelmezett és plug n play monitorként is. A hiba megmarad, hiába állítom 100 hz-re, valójában 60 hz marad. Ráadásul már más hiba is jelentkezett: régebben amikor ez a hiba előjött elindult a refreshlock és be tudtam állítani benne a 100 hz-et (csak éppen valójában nem állt át), de most el se indul, kiír egy memóriacímzési hibát (read vagy write error, mikor mi) és utána még hozzádob egy runime error 216-ot. Ezt csinálja a game xp nevű progi és a call of chtulhu is (furcsa mód ez a gém már régebb óta nem hajlandó elindulni).
Registry cleanerben kitöröltem minden gyanús bejegyzést, spybottal rákerestem a kémprogikra, nod32 május 1.-i frissítésével kerestem vírust, addig ki is húztam a netet, de semmi változás.
A monitor egy fujitsu siemens scaleo c994, driver cd-je nincs, egy netről letöltött nem hivatalos drivert használok, de mivel plug n play-el is ezt csinálja, nem hiszem h a monitor a ludas
. Jah és persze xp sp 2 van fent. Tudna valaki segíteni? Mi a fene lehet ez? Nem akarom 2 hetente újrarakni a wint.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kereső powa, ott lapul a jobb felső sarokban
Plusz alapelvek átnyálazása
. Jah és persze xp sp 2 van fent. Tudna valaki segíteni? Mi a fene lehet ez? Nem akarom 2 hetente újrarakni a wint.