- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
valerio
csendes tag
Sziasztok! Nagy bajban vagyok! Nemrég véletlenül a 120 Gigás diszkemet DINAMIKUSRA formáztam. Erre került minden munkám, adatom, stb. És - mivel külsõ háttértárolónak szerettem volna használni, mindig gond volt a felfuttatásával, állandóan reaktiválni kellett. Az XP Disc Managementje felajánlotta a konvertálást......ÁÁÁÁÁÁÁ, és én õrült azt hittem KONVERTÁL, ami helyett LEGYALULT mindent 1 másodperc alatt!!! Csinált egy formázatlan 120 Gigás vinyót! Nem látok a pipától! Nem veszhet el semmi errõl a vinyóról! Segítsetek, nagyon kérlek titeket!!!!!
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, megoldottam! :C
-
Pé
senior tag
[L]http://www.bootdisk.com[/L]
-
ÖÖÖ, mivan??
E-mailban akartok iso fajlokat kuldozgetni? Jol ertettem? Mer ez egy kicsit durva igy :)) :) -
törölt tag
válasz
dr_karcsika #4 üzenetére
Hova küldted? Nem találom az emailemen. :(
Elküldenéd mégegyszer a [L]mailto: kiss.attila@tvnetwork.hu[/L] -
joysefke
veterán
Hát igen, ilyenkor derül ki, hogy milyen jó a prohardver, ha segítségre van szükség.
-
joysefke
veterán
Angol XP pro is jó (SP1 integrált)
-
törölt tag
:O Nagyon sürgősen szükségem lenne egy win98-as boot cd image-re. iso, vagy cue-bin formában. Aki tud nekem segíteni, kérem nagyon sürgősen, mert meg vagyok lőve, nem tudok telepíteni. a fájlt küldjétek légyszi a kiss.attila@tvnetwork.hu-ra. Köszi! És ha nem nagy kérés, írj sms-t, ha elküldted a 06-20-803-2888-ra, hogy tudjam, hogy mikor kell nézni. Köszi még egyszer!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest