Hirdetés
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Megvettem pink75 lapját, és úgy néz ki hogy a másik lapnak már inkább ddr-est próbálok lőni, mert nem maradt elég sd-m hogy ezt is telepakoljam. Ha meg már memót is kell venni, akkor nyilván inkább ddr-t. Lehet hogy találtam is egy P4B533-at 5k-ért.
Ja, és vagy a nicked, vagy az aláírásod sajtóhibás... -
Yaye
őstag
Sygoinon: az egyes hozzászólások (''hsz''-ek) fölötti sávban látható ha valamelyik válaszol egy másikra. Pl ebben ''(#55) Yaye válasza Sygoinon (#52) üzenetére'' látható, tehát ez az 55. számú hsz a topikban, ami a te 52. számú hsz-edre válaszol.
Neked is azt mondom, hogy meg kell néznem munkahelyemen pontosan mennyi memóm van a fiók mélyén. Ha van két gépre elegendő, akkor lehet hogy érdekel a lap, de ha nincs, és kell vennem memót is, akkor nyilván inkább már ddr-est fogok keresni. Erre a következő 3 napban tudok végleges választ adni, még nem tudom bemegyek-e az ünnep alatt. -
Yaye
őstag
Lehet hogy érdekel a dolog, bár kicsit erősebb cucc mint amire szükségem volna, de lehet hogy ez pont kapóra jön majd.. Utánanézek a speckóinak, és mondom hogy kell-e.
Ha olyasmi mint sejtem, akkor 9, max10k-t tudok adni érte.
Nem vagyok nagyon otthon p4 fronton, ebbe ugye elmegy egy willamette 1.6?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest