Hirdetés
-
PROHARDVER!
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Igen, köszi, az nekem is furcsa volt, így már valóban reálisabb
pitepeti71
Vernee Apollo Lite -
RudY
addikt
válasz
#48613632 #1480 üzenetére
Kicsit lemaradva ugyan... ez egy Samsung PRO UHS-I (U3) C10:
Ha belső tárhelyként formázod és programokat is akarsz erről futtatni, akkor mindenképp ajánlott a gyors kártya. A telefonoktól is erősen függ, némelyiknek botrányos, más típusoknak kiemelkedő a memóriakezelése.
Ebben a progiban nagyon sok feltöltött mérési eredmény is megtalálható: A1 SD Bench -
RudY
addikt
válasz
Williams #1438 üzenetére
Én ezt a programot javaslom a teszteléshez: A1 SD Bench (biztos van többféle, de én ezt szoktam meg
Most éppen egy frissen formázott Samsung EVO 32 GB (UHS-I (U1), Class 10) kártya van a telóban, amíg nem érkezik meg a 64 GB PRO. Az elméleti 48 MB/s természetesen nem jön össze, de ez többnyire így van: -
RudY
addikt
válasz
Williams #1436 üzenetére
Ha a méretét és a sebességét ki tudod/fogod használni, akkor nem túlzás... mondjuk a 32 GB-os változathoz is elég komoly méret a plusz 128 GB, de nyilván van olyan, akinek ez is kevés
Az biztos, hogy a sebességével és a 10 év garival sem lesz probléma...jó esetben simán túléli a telefont -
RudY
addikt
Leginkább csak a gyakorlatban derül majd ki, hogyan kezeli. Kiköpi vagy 32GB formázást csinál, illetve eleve megpróbálod így etetni (de akkor is kidobhatja). Ellenben ha mégis működik, később az is előfordulhat, hogy ha egy másik eszközbe átrakod és teljes méretben szeretnéd használni, akkor érhet az a meglepetés, hogy semmi nem ismeri fel, csak hibákat dobál.
Tehát ilyenkor többnyire teljesen lutri, így lehet, hogy most megmarad egy 64GB-os kártyád és rögtön vehetsz is egy kisebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest