Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
Ez kb reális. Nekem a evo+ 64-es 25-el ír viszont 75-el olvas a telefonban ami egy s7 edge.
Nekem elég. A 4K-hoz is elég bőven, bár én nem veszek fel 4k-ban, csak kipróbáltam.
Az új gen 256GB-s evo select? kártyára leszek kíváncsi majd ha egyszer normális árban lesz.
Ár érték arányban egy evo+ 64-es hibáltan szerintem telefonba 4500ft-ba került.
Csak tárolásra használom amúgy is mert nekem a belső tárhely sokkal gyorsabb, közel ssd sebességű. -
törölt tag
Szia
Köszi a részletes infokat, sokat segítettél veleAz én eredményeim ezek, a kari egy Samsung Evo + 32GB (ez UHS-I U1)
a teló egy Huawei P8 GRA L09C (Te milyen telóval tolod, ha nem titok?)quick
accurate with reboot (a8l köszi a tippet)
Aztán EZEN leírás alapján, megejtettem a belső memkari ficsört is, de elég furcsán kezelte a hüwely a szabad memóriát.
Teljesen egy kalap alá vette a saját memóriakezelőjében, az A1 SD Bench pedig nem is látta
Így visszaalakítottam normál SD-re.Gondolkozom viszont egy ilyen karin de kellene pár teszt, ami alapján el lehet dönteni, hogy mi a limit? (a kari min 30MBs írást tud)
Értem ezalatt, hogy a mostani Samuval sem érte el az elméleti maximumot (up to 80MBs) bár ha az accurate tesztet nézem, akkor rezeg a léc.
Vajon a fenti Lexarral ki lehetne hozni belőle többet is? (up to 150MBs read és min 30MBs write)
Sajna, erről nem találtam leírást, de azt hiszem, holnap bedobom a témát a P8 topikba is. -
Williams
aktív tag
Nem fél évre tervezem a használatát, és nagyon nem akarok kompromisszumot kötni. Drága, viszont hosszabb távú befektetésnek tervezem, úgy gondolom néhány évre (1-2
) megoldja a tárhely és sebesség problémákat. Mindenesetre köszönöm a választ!
(Ha esetleg van valamilyen droidos sebbességteszt, amivel érdemes lemérni a telefonban, és érdekes lehet a fórum számára, szívesen megosztom a végeredményt ha megérkezik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest