Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peppo

őstag

válasz szTotyy #182 üzenetére

Ha valaki követte a játékot eddig is, akkor a 0.9 és az 1.0 verziók közt túl sok különbséget nem fog találni. Elvileg vannak fegyveres NPC-k, de mi még nem találkoztunk velük, vagy legalábbis nem tudunk róla.

A szerver, amin játszottunk, meglepően jó volt, semmi laggolás vagy ilyenek. Ez talán az első nagy különbség az early accesshez képest, de talán a legfontosabb is. Meglátjuk, milyen lesz a teljesítmény, mikor elkezd felgyűlni a loot a bázisokon meg az elásott ládákban. Az a laggolás, ami a korábbi verziókra jellemző volt, nem lesz megengedhető a továbbiakban, mert kinyírná a játékot. Remélem, ezt tényleg sikerült megoldaniuk!

Most sokan játszanak vele, és aránylag pozitív visszajelzések jönnek. Hogy aztán merre tovább, milyen egyéb játékelemekkel lesz (vagy már lett) kiegészítve a játékmenet, azt majd meglátjuk. Ahogy azt is, hogy mi lesz a szerverekkel, esetleg átvihetők-e karakterek egy kihalt szerverről egy másikra (legalább official szervereknél), arról egyelőre szó sincs, pedig szerintem hamarosan sokaknak fontos lesz, mert az biztos, hogy némely szerver ki fog ürülni, míg másokon sokan maradnak. Ez eddig is így volt, de mivel itt a karaktered is fejlődik (ráadásul elég lassan), aligha örülne bárki is, ha ki kellene dobnia több hónapnyi progresst, csak mert az a szerver történetesen kiürült.

Egyelőre a raidekről sincs még tapasztalat, hogy mennyire könnyű vagy nehéz. Ezt az évek folyamán folyamatosan hangolták, egyszer nerfelve a semmiig, máskor meg agyonbuffolva.

Szerintem kell egy pár hét, hogy ténylegesen lehessen látni, hogy áll a játék. Annyi elmondható, hogy nagyobb problémák, összeomlások nélkül sikerült a start, és több órányi játék alatt nem crashelt se nekem, se haveroknak.

Egyelőre cheaterrel sem találkoztunk, de kínai van bőven az Eu szervereken is, szóval csak idő kérdése. Meglátjuk, ezt hogy tudják kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák