- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
válasz
fatpingvin #274 üzenetére
Köszi a választ. Ez egy LSI Logic LSI20320IE kártya, aminek különlegessége, hogy PCI-E csatlakozása van. Win10 alá kerestem kártyát egy samplerhez, és a sampler fórumában ezt ajánlották, de nem is nagyon van más ebben a felállásban. Állítólag ugyan nem készült hozzá már Win10 driver, de másoknak megy a 2008 serverhez kiadott driverrel.
Amúgy nincsen BIOS-a, a leírása szerint 7-esen van és nem lehet elállítani.
Szalagkábelt írsz, de nekem fordított az irány: külső hurka kábellel mennék be a PC házába, de gondolom, az mindegy. -
turorudi
aktív tag
válasz
fatpingvin #272 üzenetére
Úgy van a kábel, hogy 50--50 scsi2 és van egy 50-->68 átalakító. Így aztán rá is megy a belső csatlakozóra. A külső U320 lapos csati a kártyán, ami a PC-ben van, erre nem tudom rádugni a Jaz drive-ot (csak ugye a belsőre).
-
turorudi
aktív tag
válasz
fatpingvin #269 üzenetére
Köszi a választ. Akkor még egy olyan kérdésem van, hogy a külső Jaz Drive 50pines scsi2 csatlakozóját egy 68-as átalakítóval rá lehet-e dugni a scsi vezérlő belső csatlakozójára. Vagyishát rá lehet, mert rámegy, de nekem nem látja a külső jaz drive-ot a Win10. Viszont nem tudom megállapítani, hogy azért nem megy, mert külső eszközt nem dugunk belső portra, vagy azért, mert a kártyát nem jól látja a gép. (Win10 alá szereztem nagy nehezen PCI-e vezérlőt, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy a hozzá javasolt [2008 server] driver jó-e. Sárga felkiáltójelet tesz az eszközkezelő, de van, aki szerint az nem lenne baj).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Diablo IV
- Last Epoch
- Gran Turismo
- Lexus, Toyota topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest