Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
mostanában kiadták az ''Encyclopedia Galactica''-t. erre az 5 kötetes Asimov féle
Teljes Alapítvány Birodalom Robot Univerzumra gondolok. elolvastam mindet. egymás után. nálam az abszolút favorit. hihetetlen hogy milyen jól találkoznak egyes szálak. valaki írta hogy nem túl komoly. valóban nem. de szerintem pont az a jó benne. mivel nem is túl egyszerű. nem kapcsol ki az ember agya, de nem is fárad el. az eredmény meg hogy le se lehet tenni a könyveket. én legalábbis nem tudtam
egyébkén a legjobban a robot novellák tetszettek. pl: ''Robbie'' ''Körbe-körbe'' ''Te hazug!'' stb.
a topicban említésre került ez a hyperion vagy mi.
ezt ki írta? hány részes? melyik az első? mit lehet belőle egyáltalán beszereni magyarul?
szval aki vágja. írjon nekem egy kis összefoglalót belőle pls.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébkén a legjobban a robot novellák tetszettek. pl: ''Robbie'' ''Körbe-körbe'' ''Te hazug!'' stb.