- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
emberek! szét vág az ideg. ilyen I#%?! idegesítő weboldallal még nem találkoztam.
megnéztem a live számát ami.: SB0060. soundblaster.com-on model szerint kerestem. ki is dobott egy csomó cuccot. de egyszerűen nem találok olyan drivert amit önmagában fel lehet tenni. egyehez van oda írva, hogy _nem kell_ semmi más előzö driver vagy akármi. de két sorral lejjebb meg ott van hogy kell az előző verziójú lvdrvpack.exe... aminek ott is van a száma meg minden. de ha rákeresek az oldalon akkor aztmondja hogy no result.:((
segítsetek pls mert megőrülök. -
b.bone
senior tag
segítsetek nekem is pls. most raktam be egy gépbe egy SoundBlaster Live 5.1-est. kerestem a soundblaster.com-on drivert, de csak oylat találok ami upgradel.olyat nem ami önmagában telepíthető és kész. mert nincsen hozzá semmi gyári CD vagy akármi. OEM driverekhez meg csak annyit írnak hogy kontaktoljam azt akitől vettem.
Xp alá kéne. az #5-ös ben belinkelt megtenné vagy más kell?
Aktív témák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest