Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
sztem már mindegy
Bővebben: link
innnen volt: Bővebben: link
az teccik a júzerekben, h nem tudnak vmit és leírják a problémát, majd fél percre rá rájönnek és leírják (jobb esetben), h már megoldódottmiért nem lehet először mindent kipróbálni és utána írni v nem próbálni semmit és írni, megvárni a választ és utána próbálni bocs az offért csak morci vagyok, mert nem az első ilyen eset már
és természetesen nem neked szól csak most kidühöngtem magam
[Szerkesztve] -
VipJoco
tag
Hy!
Most vettem egy creative SB Live 7.1-et 24bit és nem szol a mélynyomó!
A Sound Speaker ben nem találtam én beálítás gombot! Lehet hogy csak be kellene kapcsolni mert a teszt közben szol! De az a kérdés hogy hól kell?
Létszi valaki segítsen!!! -
-
cortez
csendes tag
válasz
Old Death #90 üzenetére
Szia! Koszi a gyors valaszt...
A problema sztem az XP-vel van, lehet, hogy uti az sb live... Vegigprobaltam az osszes pci slotot, es mindenhol ez van. Mondom, a problema az, hogy a focsuszkak nem aktivak, ezaltal a fo-melyet es magasat nem tudom allitani. Gondololom, softwareproblema, nem? Mit ajanlasz?
-
cortez
csendes tag
hi all!
a kovetkezo lenne a problemam: beszereztem egy sb live! 24 bites, 5.1-es kartyat, es win xp alol nem mukszik rendesen a driverevel (hozza kapott install CD). Annyi a baj, hogy a magas (treble) es a mely (bass) csuszka nem aktiv, es nem lehet allitani sehogyanA surround mixer 'basic' menujeben talalhato bigyokra gondolok amugy. Ebbol kifolyolag nagyon gagyi a hangja, es en meg nagyon el vagyok keseredve ...
Update, vagy friss driver nem talalhato hozza a Creative lapjan, sot, mar tul vagyok egy xp reinstallon is. Amugy a hozza hasznalt hangrendszer egy Jazz J-9911 5.1-es cuccos. Kerlek benneteket, segitsetek! Elore is koszonom
-
HERR Z
veterán
Nézd mit találtam:
Lealkudsz belőle egy ezrest s simán best buy kártya lesz belőle -8500-ért is jobb vétel mint 10-ért az audigy2 player- -
HERR Z
veterán
-
bandi20
aktív tag
Először is BUÉK mindenkinek !
lehet hogy nem ide kéne tennem ezt a kérdést de hangkártyát szeretnék venni a genius 5.1 HT hez tudjátok fadoboz mindegyik.....
Livenál jobbat de nem tudom milyet pls.
kb 10 k van rá.
előre is köszi mindenkinek aki válaszol. -
Old Death
senior tag
Tedd fel azt a b@szást is.. aztán ahol a subot lehet bekapcsolni ott vedd lejjeb a crossover frequency-t. Talán az segít. a hotfixeket is próbáld úgy felrakni, h a többi is fent van. hátha...
Csak sztem az a gond, h azok a hülyeségek, nincsenek meg, mert sztem az nincs benne a driverben... ráérektöltsem föl az egész cd-t?
csak 700 mega.. bár ha becsomagolom...
-
-
Old Death
senior tag
nem tudom miért recseg
ez a cd Audigy hangkarihoz volt... de ha jól emlékszem a telepítésnél lehet választani, h mit akarsz felrakni... szal sztem ez nem gond...
hot fixet én nem raktam fel, így erről véleményt nem tudok mondani
a hang mikor recseg? hangfal oké? ha lejjeb veszed a hangtartományokat akkor is csinálja? -
HERR Z
veterán
Na a driver amit adtál az zsír csak recseg a hang eszméletlenül....jah és a többi drivert még most sem tudom feltettni-még a hotfixet sem...
Van valami ötleted? -
Zsé-
csendes tag
Köszi Old Death!
Sikerült megcsinálnom! Mostmár szól minden! -
HERR Z
veterán
ftp.atw.hu
felhnév: router1
jelszó:valami
Van fent egy könyvtáram abba ha tudod pls töltsd fel! Amint felment szólj mert elvileg ez a vízhűtéses ftpSzal gyorsan le is töltöm s törlöm majd
Előre is köszi! -
Zsé-
csendes tag
Köszi!
A DVD filmeknél is azért nem szólalt meg akkor eddig a center? Mert ugye azon 5.1-es hang van!
Akkor a lejátszón is állítsam be amit mondtál?
Az AC-3-nál hol tudom beállítani azt a 3/2SW... izét? -
Zsé-
csendes tag
Hali!
Nekem is hasonló gondom lenne! Kaptam egy SB Live 5.1-es hangkártyát és van mellette egy Genius SW 5.1-es hangfalrendszer.
Feltelepítettem a hangkártyához mindent, a hanfalat és a hangkártyát a színek szerint összedugtam. A SUB-ot is sikerült bekapcsolnom. Csak a center nem akar megszólalni. Se zene, se film közben. De amikor a hangfaltesztet lefuttatom, akkor meg végig mondja és akkor megszólal a center (a sub akkor nem).
Miért csinálja ezt? Vagy valamit rosszúl csináltam? -
Old Death
senior tag
na az csak 15 mega... csak a 98_ME drivert szedem le... vmi tárhelyet tudsz adni? mert nincs kedvem most regisztrálni egyet
mondjuk a driver az ez.. Bővebben: link én is csak ezt tölteném fel.. igaz az enyém kisebb méretü
no meg nekem Audigy-m van, de elvileg mindegy
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
a cd anyagának feltöltése azért gát, mert 700mb majdnem... szal még webtárhely sincs.. megmire feltolnám neked adsl-el.. addigra holnap lenne
van vmi bolti ismerősöd? mert megkérhetnéd, h csináljon egy installról másolatot...
mlásik slotban sem ismeri fel? egyáltalán látja h ismeretlen audió vezérlőv még azt se?
-
Old Death
senior tag
az első része
Bővebben: link -
HERR Z
veterán
Nos nekem is megvan a SB Live 5.1 Digital karim de sajna cd az nincs hozzá, így ugyanott vagyok mint sas70 hogy semmi se ismeri fel...cd-t nem adnak s nem is tudnak adni hozzá, én a 3. használója vagyok....
Szal valaki fel tudná nekem tenni, vagy tudna linket adni hogy honnét szedjem le a cd-jét??????
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Ha sima Live! van akkor az nem fog 5.1-ben szólni
hiába van arajta digit. kimenet... erre van a Live! 5.1, ami egy nagy rakás... ezért én inkább egy Audigy-t vennék
lehet, h több pénzt kell most beleölni, de hidd el megéri... pláne, h játékoknál tisztább a hang
ha dübörgést akarsz vagy várd meg a Szilvesztert és a tüzijátékot, v vegyél egy új hangkarit -
bmwm3
tag
válasz
Old Death #44 üzenetére
Be van kötve az összes. A 4 hangszóró szól, a center és a mély nem. A drivert onnan töltöttem le én is és már telepítéskor csak e közül a 3 közül enged választani: 4 speaker 2 speaker headphones
Hogy milyen a hangkarim. Használtan vettem, minden nélkül. Az xp alapból SB Live!-ként ismeri fel. 5 jack hely van rajta, amiből most 4 használtaban van. Sajnos utálom a hardvert, nem is nagyon értek hozzá, nem tudom mit kéne még tudnom róla
A 4 speakert jól kezeli a teszten is jól mondja a női hang. Csak ahogy az első írásomban írtam, nullára van véve a center és a subwoofer hangereje az audioHQ-ban, és nem tudom állítani. Éa bepipálni sem tudom a redirectiont...
( küldjek screenshotot?)
(dübörgést akarok)
-
Old Death
senior tag
van egy narancs (sub/center), kék( hang be), piros(mik.), zöld (front), fekete( surround)?
minden be van kötve, de nem szól... ez stimt?
mert akkor sztem rossz driver van fentlehet, h a sima Live! van fent és neked Live! 5.1-ed van.. szedj le az előbbi linkről hozzá drivert és menni fog...vagy nem
bár leírhatnád vágre, h végül is milyen hangkarid van -
Old Death
senior tag
-
Old Death
senior tag
drivert innen: Bővebben: link
a hangkarid tud 5.1-et? tehát nem csak sima SB live! mert az csak 4.0-át tud...
Karácsonykor ne dübörögj -
bmwm3
tag
Sziasztok!
A jelénség nekem is ugyanez, Genius Home Theather, csak 4 hangszóró szól, a mély és a center nem. Bementem az AudioHQ-ba, és már az is furcsa ( elsőre), hogy a legördülő menöben csak 4 speakers, 2 speakers és headphones van, 5.1 nincs (ez normális?) de ami rosszabb, hogy a settings-re kattintva a kis ablakban valóban úgy jelenik meg, hogy center és sub volume a minimumon, de NEM lehet állitani, se a mélyet bepipálni. Rossz a driverem? Honnan töltsek le jobbat. Használtam vettem a hangkártyát, van olyan hangkártya, hogy nem tud 5.1-et, csak 4 speakert?
Mit tegyek segítsetek, mert szeretném már megdübögtetni... -
sas70
csendes tag
válasz
Old Death #30 üzenetére
Amint igertem jovok a fejlemenyekkel. Megkaptam az SB Live! 24- bit eredeti cd-jet. Most mar nekem is az a gondom, hogy nem megy a mejlada. A hangfalrendszerem Unitek SP-968. Egy digitalis ininput kabelt adtak a hangfalrendszerrel de ha a hamgkarit digital only-ra allitom akkor nem megy, ha analogra allitom akkor megy a mejlada kivetelevel. Nem tudom mennyire sikerult elmondjam a problemamat de meg en sem igazan latom tisztan. Ha megis ertitek akkor lecci segitsetek.
-
Fawkes
őstag
válasz
TrollBalint #34 üzenetére
Kertes házacska viszont a ház fala összeérnek szal a milyénkhez falazták az övéket
de most megszívták haha
na jó nem vok gonosz egy fokkal lejjebb veszem
Mindenkinek jóccakát!
[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
Srácok kösz mindenkinek örök hála!Már dübörgünk
Én örülök a szomszédok meg szidnak
1000X Thx -
TrollBalint
addikt
Így van, minden szart tegyél fel hozzá
aztán beállitod és úgy fog dübörögni a mélyed, mint a....
Az a kis átalakító meg eddig akkor kellett a többieknek, ha nem szólt a center... neked szeritnem nem fog kelleni, ha mégis akkor a narancssárga csatlakozóba kell majd tenned (értelemszerüen a center/sub kimenetre, azt hiszem aza narancssárga) -
Old Death
senior tag
basszus.. hát haveromnak is uez van... Live! 5.1 + G5.1 és tegnap simán ment neki...alkönyvtárban nézted?
keresd meg hova lett felrakva driver! v próbáld újra felrakni! mert a telepítésnél lehet választani, h miket akarsz felrakni csak driver v a többi hüleséget is... szal rakj fel minden hüleséget -
Old Death
senior tag
1. biztos jó a kártya?
2. win reinstall meg van 1-2 óra attól függ miket raksz még felne ghostolj! mert az csak akkor jó, ha nincs hardver változás, mivel telepítés közben felismeri az Xp a hardvereket
nekem az egerem tiltotta le a dvd-íróm. sehogyse tudtam működésre bírniwinreinstall segített
légyszí használd a válaszgombot -
Old Death
senior tag
jah... vagy nyisd meg a Craetive Audio HQ-t és utána kattints a Speakerre, vagy a Creative Surround Mixer indítsd uaz a végeredmény ott van egy settings gomb (a test alatt).. a többit már leírtam
a Genius 5.1 SW HomeTheaterhez jár egy átalakító kábel ,amit csak a Genius használ, ez a 3 jackdugóbol (front, surrond, sub/center)-ből csijnál egyet, na ezt kell bedugni, mást ne használj és frankón fog szólni -
sas70
csendes tag
Kiprobaltam mas slotban es az eredmeny ugyanaz: nem megy.
-
sas70
csendes tag
ghost-rol ujratettem az xp-t, a masik szlottot nem probaltam de most megprobalom. Most mar barmit kiprobalok
-
sas70
csendes tag
Pontositok SB Live 24 bit , es a fenti linket mar probaltam, csak a gond az , h nem latja a vasat a gepben. cd- pedig nem kapok onnan ahonnan a kartya van.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
innen szedtél le drivert?
most Audigy v live! me tudtommal aud. live! nincs.. de ha van akkor bocs -
sas70
csendes tag
Ja bocs, nincs cd-m csak a csupasz kari
-
sas70
csendes tag
Helo , uj vagyok a forumon de mar olvastam a regebbi hozzaszolasokat.
Kaptam egy Audigy Live! 24-bit hangkarit aminek nem tudok drivert felrakni. Mar letoltottem minden a netrol amit hallottam, ajanlottak, vagy talaltam, de vagy nem jo a driwer vagy pedig azt mondja hogy nem talal sb live vasat a gepben, ami biztos hogy van mert en raktam bele. A gepemen XP van es a hangkartya proci CA0106, SB0410. Segitsen man valaki -
Old Death
senior tag
speaker beállításnál van a test alatt egy settings gomb no ott tessék a basszust bepipálni, nio meg a hallható hangtartományt feljebb rakni bár az annyira nem fontos
haverom tegnap vett ilyet és magyaráztam el. tehát profi vagyok
szerk.: a genius 5.1-hez jár egy átalakító! azt használd szín szerint dugd be!
[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
Nos a címben minden le van írva...Játékokban van minden csatorna kivéve sub és winampnál sincs subhang vadi új mindkét termék....
A z ''erősítő'' hátulján lévő scart bemnetre kötöttem a live 3 kimenetét...(ugye a digitális livenak csak 3van +mikrofon vagy vonal...)Nos kaptam még ugyanijen kábelt csak a hangkártya felé 5rca dugasz van de ugye nekem csak 3 kimenetem van így gondoltam ezt a kábalt kell használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest