Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Talán hülye kérdés, de az S3 oldalán is néztél ''friss'' drivert?
Bővebben: link -
-
L3zl13
nagyúr
Nem lehetne úgy kezdeni, hogy
1. format c:
2. ME CD -> Kuka
3. Bármi más OS install
Még ha a többin (instabilitás és egyebek) lehet is vitatkozni az vitathatatlan, hogy drivertámogatás szembpontjából a legrosszabb windows OS a ME.
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
Figyi, az a VIA 4 in 1 az felpakolja az AGP drivert is, vagy azt csak hozzácsomagolják és külön kell felrakni? (Nekem is VIA volt, de erre már nem emléxem...) Az eszközkezelőben kellene megkukkolni, hogy van-e ilyen fent - mert ha nincs, addig az a videokártya nem fog műxeni.
Amúgy a VIA 4 in 1 mappaszerkezetében ilyen mappában van, hogy AGP vagy AGP33..., jobb klatty az INF fájlon és telepít (intézőben). -
alien8
csendes tag
Alaplap driver fel van rakva, régi, Socket 370-es via chipsetes noname lap (Matsonic, most megnemmondomfejből - jó megvan, MS7117C). A VIA service pack (4 in 1) van fent a gyártó honlapján hozzá, telepítettem. Majd még próbálkozom legközelebb, köszi a válaszokat. Hardverhiba sztem nem valószínű, hiszen XP alatt működött... Max. a végén újra felrakom a Windowst nulláról hátha...
-
iwu
addikt
Bővebben: link
nemtom mér, de ez még kellett a drivercdn kívül... -
nagash
senior tag
Szia!
Nekem is van egy ilyen kártyám és innen: Bővebben: link sikerült egyedül progit letöltenem hozzá. Megnézem megvan-e a gépen és ha igen akkor küldöm mailban, mert a honlapra regisztráció is kell (ingyenes). -
iwu
addikt
ali chipsetes alaplapoknál volt ütközés a savage-val, ha alis a lapod, keress a googleban ali-agp -re. és megoldja (párszáz Kbyte)
Üdw! -
alien8
csendes tag
Beleütköztem egy olyan problémába, hogy bnőm gépében sehogy sem hajlandó működni az S3 Savage 4 (AGP, 32 MB) kártya, csak 640*480/16 színnel.
Akármilyen drivert installáltam, reboot után kék képernyő, majd kiírja a Windows, hogy biza csak ebben a nyomi felbontásban/színmélységben hajlandó menni, mert ''problémák vannak a videokártyával''. Eszközkezelőben ütközés nincs, csak sárga kérdőjel a videokártya mellett. Próbálkoztam már több driverrel, de mindegyikkel ezt játssza el.
Érdekes XP alatt nem volt ilyen gond, csak hát azon a gépen az XP kicsit lassú.... Lehet, hogy csak a winme-s driver szar? Csak kellemetlen, mert égetem magam a bnőm előtt vele, hogy ehhez is láma vagyok.
Lehet a végén veszek neki egy másik vga-t 1-2 rugóért, a savage meg megy a kukába
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest