Új hozzászólás Aktív témák
-
alien8
csendes tag
Beleütköztem egy olyan problémába, hogy bnőm gépében sehogy sem hajlandó működni az S3 Savage 4 (AGP, 32 MB) kártya, csak 640*480/16 színnel.
Akármilyen drivert installáltam, reboot után kék képernyő, majd kiírja a Windows, hogy biza csak ebben a nyomi felbontásban/színmélységben hajlandó menni, mert ''problémák vannak a videokártyával''. Eszközkezelőben ütközés nincs, csak sárga kérdőjel a videokártya mellett. Próbálkoztam már több driverrel, de mindegyikkel ezt játssza el.
Érdekes XP alatt nem volt ilyen gond, csak hát azon a gépen az XP kicsit lassú.... Lehet, hogy csak a winme-s driver szar? Csak kellemetlen, mert égetem magam a bnőm előtt vele, hogy ehhez is láma vagyok.
Lehet a végén veszek neki egy másik vga-t 1-2 rugóért, a savage meg megy a kukába 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akármilyen drivert installáltam, reboot után kék képernyő, majd kiírja a Windows, hogy biza csak ebben a nyomi felbontásban/színmélységben hajlandó menni, mert ''problémák vannak a videokártyával''. Eszközkezelőben ütközés nincs, csak sárga kérdőjel a videokártya mellett. Próbálkoztam már több driverrel, de mindegyikkel ezt játssza el.
Lehet a végén veszek neki egy másik vga-t 1-2 rugóért, a savage meg megy a kukába