- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
csabyka666 #4170 üzenetére
Ha az aláírásodban levő géppel próbáltad, akkor csak memória hibádzik, 2GB már kevés win7nek, nálam alapból visz el annyit üresjáratban
Adj hozzá még két gigát és mindjárt más lesz az élmény.
No Comment
-
lee56
őstag
Parancsolj, [link]
Asszem valahol olvastam, hogy a Hita winyóknál szoftverese lehet csak állitani a sata<->sata2 beállitást, de nem vagyok biztos benne, egyrészt mer alig emléxem hol olvastam, másrészt meg sose volt hita vinyóm, se nekem se az ismerőseimnek.
De ha sikerül is átraknod sata2-re szerintem nem fogsz nagy változást tapasztalni, amennyivel gyorsabb a vinyóm az lehet csak annak köszönhető, hogy újabb, 320G-s, és szerencsémre halkan és gyorsan müködő változatot fogtam ki, pedg járhattam volna sokkal roszabbul is más ilyen tipusu seagate-el. De a hitád legalább icipicit jobb random access-benNo Comment
-
lee56
őstag
''BIOSt ugyan frissítettem, viszont a Windowshoz továbbra is egy régebbi SATA driver progit használtam''
Mindenképpen rakd fel a legujabb sata vezérlő drivert az alaplapodhoz, sokat nem érsz a bios frissitéssel ha még mindig ősrégi drivereket használsz hozzá.
Sata kábelek illeszkedése nem a legfejlettebb dolog a világon, bár nálam ez csak szállitáskor volt probléma, ha nem mozgatod nagyon sokat a házad akkor elég egyszer rendesen belőni, hogy a lehető legjobban csatlakozzon, meg aztán mindig amikor elviszed a géped valahova.
Ilyenkor nálam is lefutott néhány chkdsk és volt hogy partició is elrepült, de valamilyen csodálatos módon adatot sose vesztettem, kábeleket megigazitottam aztán chkdsk rendbetett mindint, persze vindózból csináld ugy hogy automatikus javitást bepipáltad és ujrainditást fog kérni ha az a fővinyód.
Szal nemhiszem hogy nagy kárt okoztál volna, csak frissits mindig drivert és a kábeleket csekkold le néha. A system volume info mappát meg ne buzeráld sztem, fontos adataidat rakd át egy másik vinyóra, és csinálj a satás vinyón egy tiszta formatot (most ne gyorsat) a win cd-s telepitőjével, ott particionálhatsz is ha kell.No Comment
-
lee56
őstag
válasz
Spiderka #2019 üzenetére
Nem lehet hogy összetévesztetted, és az IDE-nél nézted
, vagy ''B'' variáció a bios-od rosszul ismeri fel a vinyót, esetleg maga a vinyóval lehet valami, lehet nem is satás.
Belinkelem hogy nálam hogy néz ki a dolog a biztonság kedvéért, ide-s vinyóm most nincs a gépbe, de udma4-en fut a dvd íróm, a sata vezérlőbe nekem nem ir udma-t, csak ide-hez.
[link]
[Szerkesztve]No Comment
-
lee56
őstag
válasz
lazydog #1954 üzenetére
Nekem vagy 3évig ment ilyen lötyögősen, a 120gigás sata seagate vinyóm, csak szállitásnál volt gond emiatt egyedül, de akkoris csak annyi hogy néha ujraindulgatott a rencer, adatvesztés szerencsére nem volt, aztán már mindig megigazitottam a kábeleket, miután elvittem valahova a gépem, ennyi.
Az sata csatlakozók valóban visszafejlődésnek tünnek a patásokhoz képest, de legalább nem lesz vastag kábeldzsungel a gépben, mint sok ide-s eszköz esetében például
Most sata2-es alaplapom és 320gigás sata2es seagatem van, és itt mintha nem lötyögött volna ugy emléxem, szal talán kezd javulni a dolog, majd sata3 jó lesz, reménykedjünkNo Comment
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 38.000.-
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Hibátlan - TOSHIBA 3TB PC P300 HDWD130 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- Újszerű - WESTERN DIGITAL 1TB WD10EZEX 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- Crucial P3 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - Eladó! 22.000.-
- Kraft kell és tárhely? Új márkás 32, 64, 128, 256 és 512 GB, 1 TB microSD, ingyen (Fox)posta
- Samsung 980 Nvme m.2 500 GB SSD új bontatlan dobozos.
- Toshiba MQ04ABF100 merevlemez-meghajtó 2.5" 1 TB Serial ATA III
- WD SN530 NVMe SSD 512GB 2240 m.2
- Samsung 870 Evo 500 GB 2,5" Sata SSD új bontatlan dobozos
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest