Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Akciókamerák
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitewolf5
csendes tag
Nem is jutok el addig hogy felmenjen a rendszer. Xpcd be arról bootolok, aztán látja a Samsung satat(nincs másik vinyo a gépben) Masternek van bekötve SATA1, megformázom mégegyszer a biztonság kedvéért aztán próbálom rárakni a Windowst(WINDOWS XP HUN SP2 INTEGRATED) először a telepitőfileokat másolja fel aztán uyg e ujraindul és a vinyorol kellene betöltödnie a további telepitésnek...De ekkor hibaüzenet: HIBA A RENDSZER INDITÁSAKOR. Ja még probáltam chkdsk dosban a telepitésnél(javitás) és ott egyszer azt irta ki h hiba a kötetekben, ha winalatt nézem meg partition magicel akkor ott azt irja nincs rossz szektor, pluszz ráküldtem egy javitást(PM 8.0 nak a FIX ERRORS) ott sem javit semmit mert nem talál. Most mi van? Szar a vinyó? Ha visszaviszem akkor megnézik checkdiskkel és ha az nem talál hibát akkor nem veszik vissza? Egyáltalán a vinyó szar?

-
Terrorista
senior tag
Szia!
Ismerős a problem.. Havernek ugyanez történt egy 200-as Seagate-el, neki is ntfs.sys file miatt rebootolt a gép telepítés közben. Meg párszor más kékhalállal szintén win install közben..
Azt történt h volt 1 bad sector azon a partíción és amiatt nem működött rendesen a vinyó. Fura hangokat adott ki stb. Semmivel nem tudtuk megformázni, csak a seagate oldalán lévő vmi javító progi segített, elvileg kijavította a hibát a vinyón és azóta minden oké.
Írás közben történhetett vmi (reboot v. kékhalál) és akkor sérült meg a partíció sztem.. -
chop
őstag
ujabb info...
masik gepben probaltam bebootolni a vinyoval, ugyanaz a hibauzenet fogadott: probaljam meg a windows telepito cd-vel helyreallitani a rendszert, de ez megoldhatatlan, mert azonnal kekhalal, amint megprobalnam.
ide vinyoval bootolva windows logonal ujraindul
sataval se muxik. sehogy se erem el.
legyszi vmi otlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő