Hirdetés
- Akciókamerák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
piros-fekete szolidan, nekem csak ennyi kell(ene), kezdetektől ez tetszett a legjobban
érdekes ventiből, ramból, pc házból, anyámkinnyából' gyártanak minden színben, de hogy lapból több verzió legyen az nincs
tizensok' éve teljesen fekete ház kvázi nem volt, most egy értelmesebbet már tíz ezer ft fölött kicsivel az emberhez vágják, rgb őrület ezerrel - én még a neonos korszakban kinőttem belőle ( : -, hűtőbordák is minden színben, de lapból talán az msi-nek van és csak a mortarra két verziója, a fekete alap és a fehér titanium
gaming plus miatt mérges vagyok, alzánál nagyon sokáig 25e ft volt, többi boltban 29-30e, de úgy voltam vele ráér, abból biztos nem lesz hiány, nem a lóP@szt nem :d ott még sikerült a pciex16-ot is a második helyre tenniük
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest