Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
A ClockWorkMod az androidos eszközök Szent Grálja.
Itt van angolul elmagyarázva, hogy mi fán terem (speckó). Használatának magyar leírása itt van.
Ez is ugyanabban a betegségben szenved, mint minden androidos förmver: minden eszközre egyedi.
Végül, innen lehet letölteni, feltéve, hogy a készüléked benne van a listában. Ha nincs, akkor esetleg máshol keresgélni kell.A Cyanogenmod egy nyílt forráskódú Android-förmver, egyfajta univerzális kezelőfelület, de persze ebből is egyedi példány kell minden készülékhez. Boldogok azok, akiknek készülékére feltehető.
Legyen minden jó!
-
svgyula
addikt
Szia!
Azt értsd meg ahhoz, hogy fel tudd rakni az új ROM-ot KI kell cserélni a recovery-t!! Ennek a cserének a leírása van ott fenn! Ha elcseszed akkor lehet hogy többet nem indul a gép újra! A régivel meg nem lehet frissíteni!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Szia! Ez a segítség a szájbarágós ha ezt nem érted akkor ne is állj neki mert csak papírnehezéket csinálsz belőle! Itt a windows alapismeret kevés vagyis 0! a profi windows ismeretek is alap szint! Sajna én is hónapokig csak néztem mint vettnyúl most sem vagyok profi csak ismerem az egyes eljárásokat.
DE ne is hasonlítsad össze egy windows telepítéssel! Ezt Kb úgy kell elképzelni nagy vonalakban mintha minden egyes számítógép de (összecsavarozva) kapna egy saját windows-ot! ha veszel egy másikat amiben Pl:csak a memória nagyobb, már nem indul el az a windows ami az előzőhöz volt sőt lehet kapásból hazavágja a hardvert is!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Latest CWM update based on 1.64 for W1 and W2
Finally boot issues are solved and now CWM updates for firmware 1.64 are safe to use.
These versions can be upgraded on top of your current Android installation and all settings & applications will remain untouched.CWM Firmware 1.64 Updates
A10_N10_v1.64.W1-v3.2_signed.zip
A10_N10_v1.64.W2-v3.2_signed.zipChangelog:
- all previous mods
- Google contact & calendar syncs added
- Google+ added
- Google Play store (v4.1.16)
- framework-res.apk and SysteUI.apk without compression (improvement for sleep/wake-up issues)
- SuperSU replaced with SuperUser (Open source by ClockworkMod)Note: v3.1 seems to have original battery warning levels in framework-res.apk. v3.2 has again 4% limit.
Installation:
- place zip-file in /sdcard folder
- use CWM recovery to update----------------------------------------------------------------------------
CWM recoveryRemember also update to latest CWM recovery
recovery-clockwork-6.0.3.1-a10.img
recovery-clockwork-6.0.3.1-a10-W2.imgChangelog can be checked from CyanogenMod git.
- fixed adb in CWM recovery.Note: CWM recovery will be update next time when v6.0.3.3 is available. No version will be made for v6.0.3.2 for su issue.
Installation:
- place img-file in /sdcard folder
- use terminal (e.g Terminal emulator) to installation
Code:app_45@android:/ $ su
root@android:/ # dd if=/sdcard/recovery-clockwork-6.0.3.1-a10.img of=/dev/block/mmcblk0p2
12360+0 records in
12360+0 records out
6328320 bytes transferred in 7.371 secs (858542 bytes/sec)
root@android:/ #Last edited by Gusse; 05-24-2013 at 06:38 PM.
Latest CWM update info page:
A10_N10_v1.64.W1-v3.2_signed.zip
A10_N10_v1.64.W2-v3.2_signed.zipCWM Recovery & Update files
What You Do Is What You Get
ez meg ahonnan másoltam:
http://tabletrepublic.com/forum/freescale-i-mx6-quad-core/%5Brom%5D-i-mx6-stock-rom-mod-3234-88.html#post40075
A leírás!
Viszont le kell tölteni az új recoveryt és a firmware frissítést[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
http://tabletrepublic.com/forum/freescale-i-mx6-quad-core/%5Brom%5D-i-mx6-stock-rom-mod-3234-102.html
Itt kellene utána olvasni. Biztosan megtalálod a megoldást! DE hiába írsz bármilyen "típust" attól a hardver rész még nem változtatod ez egyben azt is jelenti, hogy a játék akkor sem indul el ha bármilyen giga-miga szuper tablet elnevezést írsz bele! Vannak igen szűk átfedések de ennyi............. A link alapján elmegy még a GT P5110 típusnak. Az ott található ROM erre állítja be legalább is én azt használom. Ja és nem biztos az, hogy elég-e a build.prop beállítások módosítása.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
LámaZ
addikt
A system mappa build.prop fájljában kell majd átírni a
ro.product.model=
ro.product.brand=
ro.product.name=
ro.product.device=
sorokat úgy, hogy a tableted valamilyen kompatibilis modellnek tűnjön.Állítólag az is elég, ha üresen hagyod őket, de van egy ilyen opció is:
ro.product.model=SGH-T989
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=SGH-T989
ro.product.device=SGH-T989
és akkor Samsung tabletet mímelsz.Nézz utána, hogy kb. melyik kompatibilis eszköznek felel meg a tiéd.
Utána a Beállítások-Alkalmazásokban a Google Play cache-ét és adatait törölni kell, majd újraindítani a tabletet.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
A PC-d rendszeridejét állítsd át 2013.03.20-nál korábbi időpontra.
Ha végeztél a dolgoddal, majd visszaállítod.
Amúgy, mintha azt mondtad volna, hogy csak rootolni akarsz, akkor meg nem is kell elindítanod az EMMC Tool-t, hisz csak a benne lévő USB-driverre van szükséged.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Leírtam korábban, de ha Write-only módban ragadtál, akkor nem fog menni.
Legjobb tudásom szerint az EMMC Toollal lehet förmvert frissíteni ezekhez az eszközökhöz (talán még a Livesuit-tal is?), amelynek csomagjában benne van az USB-driver.
Tehát, az EMMC Tool letöltése után (lásd korábbi hsz-em):
1. dugj be egy mikro USB kábelt a PC-be
2. kapcsold ki a tabletet
3. csatlakoztasd az usb kábel másik végét a tabletre
4. nyomd meg egyszerre Ki/bekapcs + hangerő fel/le gombokat
5. Win XP-nél a rendszer (PC) kéri, hogy telepítsd az usb drivert.
Mutass az EMMCTool USB almappájára, pipáld be a Keresés almappákban is opciót.
Win 7 esetében, nyisd meg az Eszközkezelőt, és lesz ott egy kérdőjeles eszköz. Nyisd meg, és frissítsd a driverét helyi tárhelyről (EMMC/USB).Miután sikeresen telepítetted az USB-drivert, lesz egy plusz meghajtó. Annak jele kell majd az EMMC Toolba.
Persze, förmvert frissíteni csak úgy tudsz, ha előtte letöltötted valahonnan a friss förmvert, hisz az EMMCTool csak egy telepítő segédprogi.Ha nem is akarsz EMMCTollal förmvert frissíteni, akkor is töltsd le az USB-driverek miatt.
Utána az SRSRoottal mennie kell a rootnak.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
sublett
tag
yetir, nálam ugyanez a probléma volt egy megoldást találtam rá, azóta működik: statikus IP-t állíts be a tableten.
Én ez alapján csináltam: http://mhotspot.com/blog/fix-obtaining-ip-address-android-wifi-problem/
Rendszergazda azt mondta, hogy ő csodálkozik, hogy ilyen DNS címmel megy a dolog, de nekem a lényeg, hogy megy. -
hungobungo
senior tag
-
yetir
tag
Közben annyit változott a helyzet, hogy (egyébként switch helyett usb-t akartam írni) ha kihúzom a kábelt a pc-ből és usb-t dugok be neki, akkor úgy mindkét eszköz harmóniában van (pc és a tablet) és gyönyörűen csatlakozik a netre egymás mellett. Az oké, hogy így működik, de most nem akarok venni egy újabb usb-t, jó lenne ha valahogy működne kábellal a pc és a tablet nem zavarna be neki.
-
sublett
tag
neten rákerestem a gtalk.apk-ra leszedtem, de nem telepíti.
Teszteltem a beejive-ot, a google letiltja a bejelentkezést, de ezt fel lehet oldani, viszont az értesítés egyáltalán nem működött benne. Ezután leteszteltem a IM+ pro-t ebben a poup működik, így ezt hagyom fent.DE a fenti két app tesztelése közben rájöttem, hogy a készülék egyáltalán nem kezeli az értesítéseket, hiába van beállítva az appban is, a rendszerben is egyszerűn nem rezeg, nem ad ki hangot. Erre valaki talált már megoldást?
-
LámaZ
addikt
A wifit alvás közben én nem tartom bekapcsolva, nem látom értelmét.
Megoldás van a kérdésedre, ha jól emlékszem a build.prop-ban kell valamit átírni (már ha engedi, mert nálam a nagyobbik tablet build.propját nem tudom szerkeszteni, pedig állítólag rootolt). A slatedroidos fórumokon ez sokáig téma volt. Ott kellene rákeresni.Legyen minden jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest