Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jancsiii
tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Jofi81
üzenetére
Pedig pont hogy a játékok kérnek nagy erőforrást. Mondjuk így kiegyensúlyozott a konfigog, ha veszel SB-t meg vga limites lesz (ha húzod meg pláne). Szóval érdemi előrelépéshez vga csere is kéne. De az ráér majd kicsit később is. Legyen egy jó alapod (erős proci, jó lap, jó hűtés) aztán vga-t már akármikor cserélhetsz egyszerűen.
Anno én is ezért vettem i7-et, azóta csak a vga-kat cserélgetem és ez így lesz még egy jó darabig...
-
diegho
nagyúr
válasz
Jofi81
üzenetére
Én E8500@3600-ról váltottam 2500k-ra. A 2500k még alap órajelen is gyorsabb, már a win telepítés is kevesebb időbe telt, nálam csak 5770 van, nem sokat játszok, nem is igazán tesztelgettem a rendszert, de már érzésre is gyorsabb az egész, én elég olcsón jöttem ki a cseréből (12,5k volt az egész) bár én a legolcsóbb lapot és legolcsóbb 1333 kit-et vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem a ramoktól odafér, elég kicsinek látom a Z68-as deszkáknál a cpu és a mem foglalatok közötti helyet.