Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
MrTwister
üzenetére
Nekem ugyanezeket produkálta kb, csak nekem a bios úgy fagyott be, miután sikerült bejutnom, hogy nem pörgött, csak kifagyott a gép és se előre se hátra. Én először F6-ra frissítettem, utána onnan F4e-re, ha jól emlékszem és azóta nem volt semmi gondom, nem is bántottam tovább. Alvó funkciót sosem használok, szal azt a részét passzolom. Próbáld kikapcsolgatni inkább szvsz.

-
N_A_S
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
Sleep mód-ot kapcsold ki, ha a Windows van az SSD.
A BIOS flash után Boot-olás közbe nyomogasd a Ctrl+F8, hogy a Backup BIOS-t is átírja az újra.
Én SATA2-t használok, te is használhatod azt, nem kell félni, mostmár ezt a pár hetet kibáírják.
Ezek a hibák amiket felsoroltál teljesen normálisak amúgy, nem kell megijedni. Nem kell ész nélkül nyomni a lefelé gombot és akkor nem "fagy le" (akkor se fagy le, csak várni kell egy jó 10-15mp-et).
Ha kifagy a BIOS akkor valami gáz van, szerintem első körben az lehet a gond hogy a VTT, és a VRAM közötti difi nagyobb mint 0.5V
szerk:
bártran frissíts mindig a legfrissebb Beta-ra. Rakd fel a legfrissebb @BIOS-t, és akkor nem lesz probléma. Azt hiszem van már attól frissebb amit a CD-hez adtak
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest