Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy vettem kb. 1 éve egy SAMSUNG SV8004H típusú 80GB-os 5400rpm-es hdd-t! Sajnos jól átvágott vele az illető, mert egyáltalán nem működött! Azóta már kiderítettem, hogy az elektronikája volt rossz, szereztem is olyat ami pont jó hozzá, de az első sikeres felpörgést követően jött csak a java!!! Csak egyes gépek bios-ai látták a hdd-t, de azok sem rendesen! Windows alatt még nem sikerült működésre bírnom /se linux alatt/ Szóval megnéztem azóta HUTIL-lal, meg MHDD-vel meg minden létező tesztprogrammal, meg miegymással/azok a progik mondjuk látták a hdd-t, még akkor is amikor a bios nem!/ de sajnos nem sikerült életet lehelnem belé azóta sem! Közben megtudtam azt, hogy azért rossz a hdd, mert az LBA adatoknál nem 156368016 /76351MB/ van, hanem valami sokkal nagyobb, ami kb 1,8TB-osra rakja a winyó gép által látható méretét! Hiába próbáltam mélyformatálni, hiába próbáltam mindent!!!!! hiába! Hibákkal kilép, mert nem egyezik a geometria. Szóval az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek ehhez a típushoz való firmware-je, meg hozzá progi, mert csak ez a megoldás jöhet szóba, mivel más nem segít! Előre is köszi! Üdv!
-
kismono
csendes tag
Sziasztok! Lenne pár alap kérdésem!
1. Vettem az a_:?neten egy SAMSUNG SV8004H PATA winyót! Igaz, átvertek de nagyon, mert a winyó ugyan felpörög, de bekapcsolás után kb. 6-7 másodpercre, elkezd kattogni ismétlődően! Nem olyan hangosan mint ha leszakadt volna a fej, csak olyan furcsán!Próbáltam felhíni a kis patkányt, aki eladta, de azóta ki van kapcsolva, szóval jó felültettek! ! Ja és a bios sem látja a winyót! Az lenne a kérdésem, hogy ez most az elektronika hibája? Ha igen akkor hol keríthetek hozzá elektronikát, és max. mennyit adjak érte?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest