- Azonnali fotós kérdések órája
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFF! Öcsémnek vettem egy 793 DF-et, és az is valami hasonlót csinál. Először meg voltam róla győződve, hogy a videokaresz a bűnös (Asus FX 5700). Elajándékoztam, és beleraktam az én régi kareszomat (Inno3D 5900 XT). Ezután is csinálta, ezért elkezdtem mozgatni az AGP slotban, hátha akkor az alaplappal van a baj. Semmi eredmény, mégsem rossz az alaplap.
A mostani hozzászólásodat olvasva kezdek arra gondolni, hogy a monitor a hulladék!!! Amúgy a húgom 795 MB-jén meg időnként fut a kép, az is kurva idegesítő.
Kb. 2 éve vettem egy 757MB-t, az annyira jó monitor volt, hogy elhatároztam csak Samsungokat fogok venni. A 910T TFT-m is tuti jó, viszont a 793DF illetve 795MB egy fos.Olcsó húsnak híg a leve, nem fogok venni többet ilyen olcsó Samsungokat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOINTOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest