- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liv_Tyler
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy 193PPlus-t. Be is üzemelten rögtön, minden rendben volt. Ma reggel, amikor bekapcsoltam és magára hagytam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy vízszintes csík időnként felvillan a közepén és elmegy a kép, majd visszajön. Ezt ismételte úgy, hogy egyre többször volt fekete és egyre rövidebb időre jött vissza a kép, majd végleg elsötétült.
Kikapcsoltam a gépet a főkapcsolóval, újraindítottam, ugyanez a hiba jelentkezett másodszor is.
Újra kikapcsoltam, DVI bemeneteket kihúztam, visszadugtam, jó erősen rácsatoltam és most úgy kapcsoltam be, hogy előbb a monitort és utána a gépet.
Most megint minden rendben lévőnek tűnik.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett a baj? (pláne, hogy olvasom, hogy ez már többeknél előfordult)
Lehet az az ok, hogy szigorúan előbb a monitort kell bekapcsolni és utána a gépet?
Vagy az is okozhatja, ha nincs egérmozgás vagy billentyű leütés egy ideig?
ATI Radeon 9200-es videókártyám van nekem is, és nem szeretnék videókártyát cseréni.
Előre is köszönöm, ha valaki segít a megoldásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest