Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNiceSpy
csendes tag
válasz
LittleShark #738 üzenetére
Rendben, örülök, ha tudok valamit segíteni. Bocsi, ha kicsit áttekinthetetlenek a git commitok, használtam a VSCode beépített formázóját és eléggé sok helyen átrendezte a kódot. Valószínűleg majd még folytatom a szerver bővítését, tervezek egy a WR-hez hasonló windows-os alkalmazást készíteni, amivel DLNA-n keresztül tudnék filmeket castolni a webOS-es LG tévémre, és ehhez remek alapnak tűnik a wrserver.
A Jackett egyébként szerintem futtatható lenne a TV-n, de figyelembe véve a RAM igényét, lehet nem a legjobb ötlet. Arra is gondoltam, hogy majd összedobok valami docker konténert amiben egyszerre fut a wrserver és a Jackett, és akkor pl. kitelepíthető lenne az egész egy NAS-ra (nálam jelenleg is így fut a Jackett). Ez azért is jó lenne, mert azért a nagyobb méretű 1080p-s filmeknél legjobb próbálkozásaim ellenére is elő-előfordul, hogy nekiáll "homokórázni" a TV. Nem is igazán jöttem rá, hogy mi lehet a pontos ok sajnos, de gépről futtatva a szervert semmi ilyen gond nem jön elő.
Azt azért hozzátenném, hogy látszik a White Raven-en, hogy nem kevés munka lett beletéve és szerintem egyfajta "technikai csoda", hogy ilyen jól működik, tekintve, hogy mára a TV "smart" része nagyjából a nullával lett egyenlő. Nálam is egyedül a YouTube app működött már csak rajta, és az is borzasztó lassan és rossz minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest