Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Most igazából saját amgadnak mondasz ellen...
A hsz elején lemondod a másik felében dicséred..De öszintén honnan tudja bárki,hogy a következő proci mit fog tudni és milyen lesz amikor még meg sem jelent?
Én annyit mondtam ,hogy nincs akkora különbség ahogy a fenti linken is leírták.#26*RLaci*
3 db a52s van a családban mindegyik snapdragonos érdekes 2 egyfolytában fagy és akad... Már új telefont akarnak venni ,mert az idegek kivannak. Nálam semmi baja.
Szerintem nagyonon nagy a szórás hogy ép mi a jó és mi a rossz.
Egy normális tesztet linkeltem fent ahol egy korábbi proci volt leösszegezve és összehasonlítva. Az hogy xy ember is esetleg kiprobálta és neki mi jött be és mi nem ez megint egy másik kérdés. De fent leírtam kár előre bármin is görcsölni,hiszen az új exynos még meg sem jelent így semmit nem tudunk a müködésről sem tesztek stb nincsenek. Szóval ez az egész cikk és a vita kb a semmiről szól hiszen nincs a piacon még a chip.... Ezáltal senki nem tudja hogy mit fog tudni produkálni egy hasonló összehasonlításban 2024 ben.
(Én soha nem nézem az ilyen pontszámos teszteket mert teljesen értelmetlenek... max répa centizésre jók)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest