- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz oliver7777 #43868 üzenetére
HD filmet ne is nagyon akarjál nézni wifivel, nem fog menni Nem erre találták ki.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Erre a megállapításra jutottam én is, sajnos gyenge a vevője. Telefonnal is kipróbáltam, megosztott wifi-vel, közvetlen ott volt mellette de így is beakadt viszont vannak olyan pillanatok amikor jól elkapja a fonalat és hibátlanul végigvisz egy youtube videót. Nekem főleg emiatt lett volna érdekes.
-
pr0bi
senior tag
válasz zsozsi 78 #43750 üzenetére
Nálam U alakban felhős egy kicsit de nem vészes. AVForumon sok (kalibrált) képbeállítást találsz de én ennek ellenére a saját szememre hagyatkoztam. Arra figyelj, hogy 3D forrásnál nem lehet használni a Természetes sémát csak a kiemeltet ami mindenképpen utánállítást igényel.
Hétvégén megnéztem a Wreck It Ralph 3D-t, ajánlom mindenki figyelmébe, utóbbi idők egyik legkreatívabb mozija, aki teheti 3D-ben nézze!
-
pr0bi
senior tag
válasz mandarin79 #43553 üzenetére
Szerintem sűrgősen vidd vissza (300km ide vagy oda, kirándultok egyet a családdal) és kérd vissza a pénzed. Ezeket a kis webshopokat messze el kell kerülni, hivatalos forgalmazónál vásárolj csak valami nagyobb helyen.
-
pr0bi
senior tag
FW update után minden beállítás elveszik? (Gyári állapotba kerül)
-
pr0bi
senior tag
válasz nightshadow #43303 üzenetére
Valóban ennyire buta lenne az új F6100 széria, hogy még All Share sincs benne? Smart még ok, hogy kiveszik.
— F6100: 3D, no Smart TV connected services (no All Share or S-Recommendation),
Szerintem aki most gondolkodik a cserén és olcsón megakarja úszni az szerezzen be egy kifutó modellt.
-
pr0bi
senior tag
Ilyen elven az összes külső médialejátszó rossz hiszen ugyan azt az mkv-t (vagy m2ts-t) játszod le, vagyis a gyári BD3D lemezen kívül semmi más nem adja vissza az eredetileg elképzelt képvilágot max. az 48Gb-s 1:1 másolat. Ezt viszont nem viszi minden mediabox, de javíts ki ha tévedek.
-
pr0bi
senior tag
válasz Mobil87 #42997 üzenetére
Jó TV mindkettő, mi is az EH6030-ért indultunk végül ES6100 lett belőle de nem a Smart miatt. Mivel Slim kivitelü sokkal esztétikusabban mutat a falon is ha oda szeretnéd rakni. Kicsivel de jobb képminősége is van mint az előbbinek, a többi feature csak ráadás amit használsz vagy nem.
+ több csatlakozási lehetőséget kínál ahogy előttem is írták!
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Légvonalban max. kb 10-15 méter mert az emeleten van. Jelerőség szerintem megfelelő lenne, 3 csík megvan. Egy T-home gw-ről van szó (Pirelli) , sajnos az ip telefon miatt van rá szükség de egész korrekten működik, semmi gond nincs vele. DLNA szerver laptoprol fut gigabites porton kábellel így ez sem lehet gond.
Tegnap kísérleteztem vele, teljesen olyan mintha a háttérben folyamatosan töltögetne a Smart valamit. Ping kb. 2-5 ms körül van nyugalmi állapotban, ilyenkor hibátlanul átvisz mindent. Ez sokszor 200-600 ms körüli értékre felugrik magátol, ilyenkor van az, hogy "Betöltés" majd tovább ugrik, megáll, folytat. Lehet az lesz a vége, hogy letiltom kifele a forgalmat így kénytelen lesz csak LAN-ról menni ezzel kizárva az esetleges hibalehetőségeket.
-
pr0bi
senior tag
Lehetséges, hogy SmartTV Youtube alkalmazás nem játszik le HD tartalmat? "A video nem megjeleníthető" üzenettel mindig átugrálja őket és csak az SD-t játsza le.
-
pr0bi
senior tag
Ezekben a LED TV-kben milyen minőségű a beépített WiFi adapter? Vagy aki használja a funkciót milyen tapasztalatai vannak? Nekem kicsit lassúnak tűnik a rendszer, minden más wifis eszközzel hibátlanul működik az adatforgalmazás. Media szerverről streamelt tartalom lassú és akadozó, egy sima 100 megás xvid aviról van szó amit külső lejátszó gond nélkül streamel ugyan azon hálózaton. Elkezdi lejátszani és kb. 5-10 másodperc mulva megakad, kiírja hogy betöltés (bufferel) és így megy folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...