Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomszy1
tag
Sziasztok. Van egy Samsung Le46a856-os LCD tv-m. Nemrég vettem de pár érdekes dolgot tapasztalok, amit nem tudom mire véljek. Az analóg tv része jó, de ha digitális adásra kapcsolok, akkor zöld háttért látok csak, a hang rendesen megy. Nem tudom, hogy a jel gyenge, vagy más baj van. Az otthoni samsung tv-nk gyenge jel esetén akadozó képet ad, de sose zöldet. Továbbá van ezen a tv-n ilyen Smart felület. Ha rákattintok a gombra, akkor elsötétül minden. Ez normális? USB-t bedugom, kiirja hogy megnyithatom, rányomok az ok-ra, szintén elsötétül a kép. Beléptem a szervíz menübe, ott mindenhol 40colos átmérőt láttam, holott az enyém 46 col. Pixelcsík hiba is van a képernyőn, ami 15 perc után elmúlik, szétszedtem, de nem tudtam vele semmit kezdeni sajnos...Megtaláltam a kérdéses helyet, ahogy itt leírtátok a fólia valahol rosszul van ráragasztva, nyomkodtan, egyszer jobb lett, egyszer rosszabb. Viszont nem a kijelző tetején levő nyákon rossz a ragasztás, hanem valahol ott, ahol bemegy magába a kijelzőbe.
Van bármi tippetek? Köszi!
-
Tomszy1
tag
Sziasztok. Van egy Samsung LE46a856-os tv-m. Beléptem a service menüjébe, és ott 40 col van az inch érték mellett. Ez normális? A tv 46colos. Továbbá ha bedugok egy usb-t és ráváltok, csak sötét képernyőt kapok. Van valakinek tippje mi lehet a gond? A digitális tvnél hang van, kép nincs, csak zöld csíkok. Amugy más gondot nem vettem észre.
Köszi!!
-
Tomszy1
tag
Sziasztok, erről a tv-ről mi a véleményetek? [link]
Eddig úgy voltam vele, hogy 110000 körül veszek tv-t, de annyiért 42colig nézegettem. Ha ez tuti vétel akkor talán megéri a plussz 4 col. Vagy van esetleg tippetek? 120-ig 42colosat, 150ig nagyobbat vennék. Usb és Ethernet jó lenne, bár az ethernetet sosem próbáltam még, de jókat hallok róla. -
Tomszy1
tag
válasz wertigo1984 #24983 üzenetére
Már jó ideje hasnolnítgatok, de gondoltam hátha valaki pro megosztja a véleményét. LG-ket nem néztetek? Elmegyek a Tescoba, meg egy két helyre, de ugye ott csak töredéke van kiállítva. 42-es LG se lenne rossz, persze élőben nem árt megnézni.. Mondjuk ott is lehet a különbség beállításból adódó (tecsóban tv és tv között). Sosem használtam tv-n netet, de a hallottak alapján nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Tomszy1
tag
Sziasztok. Érdeklődnék mi a véleményetek a 40 colos tv-kről 100-120ezres árkategóriában? Szeretnék egyet vásárolni, ezt néztem ki: [link]
Van ebben az árkategóriában hasonló méretben jobb választás? LG-ket is nézegettem, de azokban nincs ethernet. Nem egy felsőkategória tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest