Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
smashup01
csendes tag
Megosztanám veletek egy észrevételemet. Regisztráltam a f6400as tvmet. Azt az infot kaptam a samsung szervizesektől hogy 15 karakterből áll a gyári szám amit megtalálok a tv dobozának oldalán, meg is találtam, viszont mitadisten nekem csak 14 karakter található meg. Találkoztatok már ilyennel? Nézem a jótállási jegyemet, ott 15 karaktert írtak rá tollal, megegyezik a tv doboz oldalán található kóddal, csak a végén van egy B betű. Neten nem rég regisztráltam a terméket, azt írta ki hogy sikeres volt, viszont nem értem hogy a dobozon hogy hogy nem egyezik meg teljesen a gari lapon lévővel?
Ja még annyi hogy a pc-dreamtől rendeltem, érdekes módon a számlán nem található meg ez a név, a pc-dream oldalán azt írják, hogy üzemeltető: Műszakiplaza Kft., viszont a számlán meg amit kaptam webonline bt. szerepel,mint szállító de a pc-dream oldalán webonline bt-nek nyoma sincs.. -
smashup01
csendes tag
Sziasztok. Egy ue40f6400-as készülék boldog tulajdonosa lettem egy hete. Netről rendeltem, kérdésem az volna, hogy meg lehet-e nézni hogy korábban nem használták-e, tehát hogy biztos hogy zsír új, nem pedig valaki visszavitte már korábban, mert volt valami baja, kijavították és most meg megint eladták. Valamint hogy milyen szín beállítást használtok, hogy a legszebb képet visszaadja.
-
smashup01
csendes tag
Haliho lányok/fiúk!
Kérnék egy kis segítséget Tőletek.
Tv vásárlás előtt álok. Ami szinte biztos, hogy Samsung készüléket szeretnék. Nézegettem pár napja már a kínálatot és az alábbi három típusút írtam fel magamnak (nem feltétlenül ragaszkodok ahhoz hogy ezek közül az egyik legyen, de árba úgy láttam hogy ez a három játszik nálam) (32"-t vennék,nagyobbra nincs sajna most keret..)
F5300
F5500
F6100
Ami fontos lenne, hogy elsősorban xbox-al összekötve használnám, valamint filmek nézésére(mkv,avi), van + egy asus media lejátszom amit rákötnék a tv-re(azért írtam, hogy a filmeket arról indítanám).
Ha segítenétek a döntés meghozatalában nagyon megköszönném -
smashup01
csendes tag
hy
tegnap rendeltem meg a leendő 40c650-et a kalocsai cégtől, sq panellel kértem, válasz az volt persze, akkor az lesz, remélhetőleg így is lesz.. ami miatt írok,h a csaj azt mondta h most sq2 van már szerintetek akkor ez egy újabb samsung panel lehet?vagy ugyanaz a panel, csak így mondta a diszpécser
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest