Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz Zöldfejű #8766 üzenetére
Az miért nem elég, ha nem némítod, hanem leveszed a hangerőt 0-ra? NEkem úgy van amikor a HI-FI-re van rákötve filmezéskor, és így nem jelenik meg semmi jel, ha vissza akarod tenni a hangot akkor meg még kb 2 másodpercbe se telik a megfelelő szintre emelni a hangerőt.
Aláírás
-
Dog 11
tag
ad/1.Csatornánként külön nem,de analóg vagy DTV csatorna beállitásakor a képarány valamennyi azonos sávu csatornára vonatkozik tehát más lehet az analóg és más a DTV.A HD csatornákanál a " képernyőhöz igazit " automatikusan működik-általában.
ad/2.A TXT oldalszámmal együtt kel élni.
ad/3.Nem lehet kikapcsolni a menüben
ad/4.Azonos nyelvü feliratozást a SUBT. nyomogombbal bekapcsolható módon eddig csak a RAI1,RAI2 és az M6 francia tv tudja.ad/1. + Az automatikus hangerő a hangmenüből elérhető és Normál -Éjszakai -Ki fokozatba állítható.
-
gyemipapa
senior tag
Üdv!
Nekem is ilyen van.
1.) sajnos tapasztalatom szerint sehogy
2.) nem tudom, még csak ki sem próbáltam a teletextet
3.)sajnos nem
4.) lásd 2.)Vettem egy Samsung LE32C530F1W tévét. Néhány dologgal nem vagyok tisztában, ebben kérem a segítségeteket.
1) tudom csatornánként elmentve szabályozni a hangerőt, képarányt, stb. ha igen, hogyan? (jelenleg nem tetszik, hogy az egyik csatorna ordít, a másik meg halk, és minden csatornaváltáskor külön kell állítgatni a képarányt)
2) a teletextes filmfeliratozáskor hogyan tudom eltüntetni a bal felső sarokban állandóan látható oldalszámot?
3) Ki lehet kapcsolni az elnémítás állapotjelző megjelenítését?
4) Hogy tudom beállítani az automatikus bekapcsolásnál azt, hogy a teletext is bekapcsolódjon egy adott csatornán? (teletexten feliratozott műsornál érdekes, mert az anyám siket, és még bekapcsolni sem képes a tévét.)
köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- DIGI internet
- Path of Exile 2
- További aktív témák...