Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabo.Peter
csendes tag
válasz
bnorci71 #1893 üzenetére
Egy ilyesmire rá akartam keresni, de úgy voltam vele, hogy ez is a "mikulás, húsvéti nyúl és fogtündér kategóriába" sorolható
Bár lehet ha megnézem az árát akkor nem fog tetszeni
Mindenesetre köszi, ez tényleg orvosolhatja a problémát!
A Media Play-jel kapcsolatban, először én is bosszankodtam h nem lehet benne gyorsabban tekerni, aztán rájöttem, hogyha nyomva tartod a > (léptetés) gombot, akkor minden alkalommal nagyobb időt ugrik, így pár másodpercen belül már 10 perceket is, szóval mégis használható. Persze jobb lenne egy progress bar, de ne legyünk telhetetlenek.
Ha telhetetlen akarnék lenni, jó lenne még egy virtuális BD meghajtó alkalmazásÉn is szemeztem egy 5.1-es Genius csodával, a méretei már megfelelőnek tűnnek, viszont a design (világító cuccok) és a minőség kicsit alul maradnak az elvárásaimon. Milyen tapasztalataid vannak vele? A másik ami szóba jöhet, egy Logitech X.540. Aki esetleg ilyet használ, szintén megoszthatja véleményét.
-
tothbe
addikt
válasz
bnorci71 #1893 üzenetére
A linkelt cucc nagyon jónak tűnik. ezer éve keresek valami ilyet. Utoljára a Creative-nak volt valami cucca, ami ezt tudta, de az nagyon drága is volt és alig lehetett kapni.
El is tettem kedvencbe ezt a boltot. Sztm be is ruházok egy ilyenre náluk.Tapasztalatod amúgy van vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest