Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
válasz gyeniko #134912 üzenetére
Nem kívánom kommentálni, kb EAGLE leírta, amit gondolok csak szofisztikáltabban, ezt köszönöm neki. Annyit hozzáfűzték: nem is néztem a speciben, mert szerintem annyira alap, hátul van egyébként, ami jacknek néz ki, meg a fordult a fejemben, hogy nincs.
Djnice & Gombinyó összevont válaszom. Nyilvánvalóan sem a dedikált analóg, sem a Fiio nem kiemelkedő,nem is ez lett volna a lényeg, hanem a kényelmi szempont, és hogy miért kényszerítenek valamire. PS4-ről semmi olyan nem jön ami indokolná egy komolyabb DAC vásárlását egyébként.
Jó, mindegy, elengedtem, ez van.Pumba, annak idején megnéztem, beszéltünk is róla, hogy elvileg 120Hz, azért lett ez. Tévedtünk mindketten? (mondjuk akkor ritka sz.. vétel volt 😁,)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gyeniko #134912 üzenetére
A 2 ütemű Trabantok, Wartburgok, Barkasok tulajdonosai is felháborodhatnak azon, hogy nem kapnak keveréket a benzinkúton. Ki is nevetném őket.
Ez kimerítette a TOP durván gáz összehasonlító példát ezen a fórumon. Megveregetheted a vállad. Omg...
A scart csatlakozót és a jack-et meg főleg ne említsd egy lapon. Az egyik egy őskövület lejárt technológiai ami az SD fénykorában volt "menő", a másik egy mai napig használt, több milliós fejhallgatókban is jelen levő minőségi hang "átadó" eljárás, ami sosem fog kimenni a "divatból".
A samsung meg szarik az igényekre, de te csak hangoztasd ezt a sok (nyilván saját agyszüleményű) bullshit-et.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Yettel topik
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest