- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
SunMount3r #101020 üzenetére
Már levették a feliratott samsungék, de korábban ott volt a fw frissítés veszélyes művelet és csak akkor tegyük, ha valami gond van a tv-vel.
A veszély abban volt mindig, hogy frissítették annak ellenére, hogy semmi baja sem volt csak legyen rajta a legfrissebb mert az kell...aztán frissítés után jelentkeztek a hibák nem működött ez nem működött az ami addig jó volt. Mivel a samsung nem mellékel leírást arról mit tartalmaz a kiadott fw (ők írták meg nekem, hogy azért mert annak tartalma nem publikus) így nem lehetett tudni a samygo ellen adtak ki valamit vagy valóban javít valamilyen hibát.
Ezért írtuk mindig akinek nincs baja a tv-vel ne frissítse. Ráadásul semmilyen új dolgot nem fognak hozzáadni (még a Hbbtv letiltást sem oldják fel számomra teljesen érthetetlen módon) amiért frissíteni akarnál csak elvettek eddig amiket anno kifizettettek vásárláskor. -
gyeniko
őstag
válasz
SunMount3r #101020 üzenetére
2 éve több méretben van H6400-am, minden frissítést felengedtem rá "kézzel", eddig nem találkoztam semmilyen problémával. A smart funkciók közül néhányat használok, a használtak közül a Skype tűnt el, az okát tudjuk (nem a Samsung, bár az itteni első reakció erőteljes fröcsögés volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest