Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorLaci
tag
válasz leslieke #27599 üzenetére
Szerintem felcserélték a számokat. 14 -> 41
[Itt nézd meg ...][ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #27651 üzenetére
én speciel semmit sem veszek észre..igaz nem is zongoráztam át mindent még a 3D-t sem néztem meg. Csak a smart részt de semmi érdemlegest nem vettem észre azon kívűl, hogy a tv PIP képe alatti téglalapban reklámok jelentek meg :p BBC...
Szokásos sorozataimat (Trónok háborúja, supernatural, once upon) néztem csak allshire segedelmével és azokkal nincs baj...huhhRealme GT Master Edition
-
-
Szabest
tag
válasz leslieke #28079 üzenetére
Ez engem is érdekelne, igaz h ~6ezerért lehet venni egy szettet, de vaktába nem szívesen ruházok be rá...tehát ha valaki D szériással működésre tudja bírni, vagy tud biztossan olyanról ami működik pl egy D5, 6,7,8000-es valamelyikével, azt ossza már meg legyen szíves a nagyközönséggel!
Köszi
Szabi
-
Tippmix46
senior tag
válasz leslieke #28430 üzenetére
Az UE46D5500 és az UE46ES5500 között majdnem 30 ezer Ft a különbség....
Az a bolt, ahol a 32eset vettük ott ezek 208 és 234 ezer Ft-ért mennek.....Mondjuk többet is tud, kiemleten a korlátlan webböngészéssel....
De egy laptop és kész...
Szóval nekem a D5500 elé lenne, de most elbizonytalanított ez az újracsomagolt dolog...Nincs valami kód beütés, hogy látható legyen a készülék üzemideje?
Van itt olyan fórumtag, akinek ES5500as típusú LED-je van?
[ Szerkesztve ]
-
Ferlito
tag
válasz leslieke #28478 üzenetére
Értem, csak nem tudom melyik a jobb...olyanokkal ijesztegetnek hogy jön egy felhő aztán elmegy a kép....meg olvasgatom a fórumokat mindenféle egységekről, kártyákról folyik a vita, van aki szerint HD, van aki szerint nem a sugárzott adás.
Nem baj ha nem HD (persze jobb lenne) de a lényeg hogy ne legyen maszatos az meebrek körvonala...mert egyszerűen leírhatatlan, hogy pl. focinál távoli kameraállásoknál az emberek mennyire elmosódottak....
Szóval akkor Digi vagy Upc...És melyik a jobb? árban havi 4000-et fizetek ezért az analógért ami most van. Nem baj ha kicsit több, a lényeg, hogy sokkal jobb kép legyen a jelenleginél.
Mégegyszer köszi a választ!
Ronald Reagan
-
tjnet
aktív tag
válasz leslieke #28925 üzenetére
Szia
A mindig tv vételéhez Budapesten elvileg elég egy jó minőségű szoba antenna is,de a tuti a tető antenna, szabad rálátás a Széchenyi hegyre, vagy a Száva utcai adótoronyra.
Mindkét mux a UHF sáv tetején jön.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #28925 üzenetére
sima antenna és mindigtv kell. Nem kell előfizetni rá a mindigtvextrára.
Attól függ milyen körülmények közt és milyen messze laksz az adótornyoktól.
Én a Száva u-ra tisztán rálátok kb. 1,5 km-re van 100% a jelerősség 0% a bithiba panelban, de úgy is, hogy a lakás másik oldalán is kiraktam az ablakba az antennát a jelet a másik házról fogom ahogy visszaveri
egy majdnem ilyen szobai antennával fogom a jelet csak fekete és régebbi noname márkájú.Renszerváltás óta az emberek elfelejtették a szobai vagy tető antenna használatot a kábel és tányéros tévé miatt. Sőt generációk nőttek fel nélküle és most mint valami csodaszerre úgy néznek mi ez
Ha a régivel lehetne jó mínőségben fogni a digitális jelet az is jó lenne..de 3-5K körül lehet már kapni erősítő nélkülit ami jó lehet már akár tetőn vagy vannak erkélyre kirakhatók egy bilincs segítségével.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #28991 üzenetére
nem figyelve a technikai fejlődést...ezek a LED/LCD tv-k már tuti nem fognak megélni 12 évet..4-5-6 év alatt ipari veszélyes hulladékokká válnak. most még mindenki veszi, de majd eljön ennek is az ideje mikor lomtalanításkor teli lesznek az utcák kidobott használhatatlan lapos tévékkel.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #29135 üzenetére
Amúgy valami nem kerek ezzel az M1 féle EB közvetítéssel....olyan mintha felkonvertált lenne SD-ről. Kiírja a TV, hogy HD meg 1080i, de valahogy nem olyan éles a kép.
Kamu HD :p
EB elött néztem a Magyar-Ír meg Csehek elleni meccset..mintha más lett volna a mínőség..ha most az EB meccsről átkapcsoltam digisportra és pont SBK ment ez olyan is volt képileg, aminek hirdeti HD 1080i...Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #29484 üzenetére
csak legyél Bp-i mindigtv esetében vagy UPC, Tréhomos user.
m3D a T-Home kínálatában isaz a kis spot amit leadnak most 2 monoszkóp között nagyon durva..ha valóban ilyen lesz az olimpiai közvetítés és nem olyan mint a foci EB alatt a felkonvertált HD az úgy nagyon rendbe lesz. Főleg a megnyitó pl.
De nyílván nem fogom én sem napi 8 órában bámulni a tévét 3D-ben csak érdekességképpen 1-2 órát.A tesztadás esetében a tv nem váltott automatikusan 3D-re.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #29492 üzenetére
lehet egyszerre is használni egy közösítővel, ha nem akarod a kábeleket átdugdosni:
aztán van egy olcsó megoldás, ideiglenes célra amit én használok.
200-300 Ft egy 1m koax kábel csatlakozókkal a végein. Egy 400-500Ft-os mezei koax elosztó.
Méteres kábel megy a tv-be így annak az aljzata nem fog meghibásodni. Másik végére az elosztó és ebbe megy be vagy a digikábel kanóc vagy ezt kihúzom és megy a mindigtv.
Mivel alapban digikábel megy csak majd ha beindul az M3D akkor kell ki-be huzigálnom a kábeleket és ha be is szarik az elosztó esetleg 400Ft egy másik.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #29499 üzenetére
ilyesmi van nekem csak annyira noname, hogy még az sincs ráírva Hama
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest