Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
galaxys80 #92633 üzenetére
Én a BFI-t viszont nem használom. Vannak akik ajánlják a bekapcsolását, viszont azon túl, hogy sötétebb lesz a kép semmi változást nem tapasztaltam. (F6500)
detto F6640
én semmi hasznát nem vélem felfedezni, ha be van kapcsolva csak annyit veszek észre, hogy sőtétebb a kép emiatt lehet tolni rá a háttérvilágítást ami 12-ön van, miközben itt a topicban 100 beírásból 99 azt írja ez legyen minél alacsonyabb..ha sokat kell rárakni az edge lednél a felhősödés eltüntetése miatt volt amibe nem volt micro dimming.ez a bfi történet lehet jó dolog a H szériánál vagy felső kategóriában de az F középkategória felső részénél szerintem csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest