Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
zeusz55 #60399 üzenetére
DVB-T - Földfelszíni sugárzás pl. Mindig TV !
DVB-C - Digitális Kábel TV pl. Digi szolgáltató !
DVB-S - Digitális Műhold TV pl. Digi műholdas előfizetés !
Vagyis magyarul olyan mint egy Set-Top-Box ami a TV -be van szerelve
Ha valamit rosszul tudok akkor javítsatok ki ...
-
Powerer
tag
Üdv!
Az UE40F6400 usb-jébe lehet billentyűzetet illetve egeret csatlakoztatni?
Kinek milyen tapasztalata van ha igen?Ádám
-
zeusz55
senior tag
Köszi, tudtok olyan samut 100e alatt amibe wan ilyen dvB-s ami kezeli az upc kartyat?
-
BBéci
legenda
válasz
Flashget #60385 üzenetére
Attól még művi marad, az interpolálás miatt. A plazmák alapból jobb mozgásmegjelenítésre képesek (tudnak interpolálni, de nem szokás bekapcsolni), mint az LCD-k az összes mozgásjavítóval. Egyetlen a Sony W905, ami egészen jó ebben is.
(#60391) Ceko
A DVB-S tuner helyettesíti a műholdvevő beltérijét, de megléte nem számít dupla tunernek, ami ahhoz kellene, amit szeretnél.
Felejtsd el a beépített médialejátszót, mert egy komolytalan bóvli, más szóval mókusvakítás. Normális kép- és hangminőségű lejátszásra csak a célhardverek képesek. Full HD (frame packed) 3D-t csakis 3D-s média- vagy Blu-ray lejátszóval tudsz nézni. -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Twin DVB-S tuner mire jó a TV-ben? Mert CI modulon keresztül nekem semmi nem működik a TV-n.Sem a kép a képben sem az, hogy az egyik csatornát rögzítem miközben egy másikat nézek.
Ha teljes Full HD 3D-t szeretnék nézni akkor, ha jól gondolom a Half SBS és a Half OU felejtős!?
Nahh,de akkor mit tudok nézni?A TV beépített lejátszóját használom. (jelen esetben a gravitáció filmről van szó)A BD50 -isoval tudok valamit kezdeni hogy lejátsza a TV?
-
datafax
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan 40"-os típust ajánlani, ami tudja a
- timeshift
- pvr
- smart
- LAN
- designos láb
- szép kép, jó hangzás (nem feltétlenül sport nézésre akarom használni)Ami nem kell:
- 3D
- WifiFőleg a 6000-es szériában nézelődök, mert árban az fér bele. Van egyáltalán 3D nélküli 6000-es?
Még egy kérdés: a Wifi és a bluetooth ki-be kapcsolható mint pl. a mobilokon, vagy állandóan bevan kapcsolva a tv-kben?
-
Flashget
félisten
válasz
Norby86 #60386 üzenetére
és miből gondolod, hogy a 1118 nem hibás?
Szerintem az hogy a tv böngészőjéből magától kilép,
ja ez?
ezen nem javítanak csak ha úgy telepakolják hardverekkel mint azokat a pc-ket amiken neteznek az emberek, na majd akkor nem zuhan össze az a fos böngésző.
persze már sokan rájöttek pr ügyelig meg lettek vezetve, netezni azon fognak amin eddig is, mert kevesebb fejfájással jár. Még mobillal is jobban tudok netezni mint tévével.
F7000/8000 amibe 4 magos proci és egy zsák DDR3 memória került..viszont minden más ugyanaz maradt vagyis a fos böngészőjük. -
Norby86
őstag
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok 1noob kérdés samu f5000 tud olyat h a tanyeros upc boxbol berakom a kartyat a twbe es igy lesz adas? Ezt a csatit/portot hogy hiwjak?
-
giorgiosixx
tag
Nekem a 15 éves Sony erősítőm is ki-és bekapcsol a TV-vel együtt, ha a forrásnál az van kiválasztva (mondjuk ez egy plusz lépés, mert arról nem kap semmi jelet amúgy a TV, de máshogy nem megy a dolog), mert megtaláltam a tipusát a tapipados távirányító konfigurálásánál.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Szeretném eladni az 55F6650-s készülékemet.
Hivatalos forrásból vásárolt, 2 hónapos, 4 szemüveggel.
Szerintetek mi a reális ára?
300-ért hirdetem, de jelentkező sincs rá... -
w333
félisten
válasz
Norby86 #60371 üzenetére
Itt Link valaki az utolsó hozzászólásnál azt íjra hogy sokkal jobb lett minden, a képminőség is, és a böngésző is sokkal stabilabb és használhatóbb, (bocsi ha valamit rosszul értelmeztem, de összességében azt írja jobb lett az egész )
Itt egy másik hozzászólás ... az írja hogy ez az eddigi legjobb
Hi
Please don't take TV back yet.
Firmware 1116 was OK
1117 was Bad
Latest release from Samsung site 1118.2 looks like the best yet, DSE slight and vertical banding confined to the corners, sharpness back and picture WOW.
Please only download from official Samsung site and use usb to install.
Please excuse my poor English. -
Norby86
őstag
válasz
Flashget #60369 üzenetére
Azért szeretném kipróbálni, ami miatt pl. gyakran ha böngészek a tv böngészőjében, bezárul a böngésző és vissza lép a smart hubra, továbbá nem sikerül összepárosítanom a mobilos smart view alkalmazásom a tv-vel, holott bárkit megkérdezek neki megy és van akinek ugyan ilyen típusú F6400-as tv-je van. Az előző 1116 frissítést feltettem még a 1113 után és az pl. javulást hozott, letiltva semmi nem volt benne, de megszűnt benne pl. az hogy amikor egy világosabb felület előtt elhaladt egy sötét tárgy a képernyőn, húzott maga után egy kék csíkot. Szóval én reménykedem hogy ez is javít valamit, pl. a böngészőt, ezért raknám fel. Nem értem a samsung álláspontját, általában minden gyártó közli nagyjából a changelogot, legalább annyit hogy mit javít az adott firmware. Az hogy mit vesznek ki, meg max nem közlik le. Így most a nagy semmiben nem jó tapogatózni. Várok azért majd aztán ha valaki bevállalja és felteszi, majd ír róla véleményt.
-
w333
félisten
válasz
Flashget #60364 üzenetére
Kérdeztem ... Link csak akkor nem nagyon kaptam választ
És ráadásul teljesen véletlenül jöttem rá hogy mi a megoldás, egy darabig nem is foglalkoztam vele 192kbps és 640kbps filmeket néztem (ezzel nem volt gond), majd valahogy felkerült a pendrive -ra egy AC3 448kbps film, és menüben kutakodva rátaláltam erre az Automatikus Hangerőre majd beállítottam "Normal" és legalább +20 -s hangerővel emelkedett a hang, így megvolt az öröm és bódotság
Az a vicces hogy ezt már régebben is próbáltam csak akkor nem volt 448kbps filmem, vagyis Automatikus hangerő ki-be kapcsolásra nem történt semmi, így hagytam kikapcsolt állapotban
-
Flashget
félisten
válasz
Norby86 #60366 üzenetére
miért akarsz frissíteni? Valami baja van a tévédnek? Magadnak akarsz bajt vele, hogy ami addig jó volt utána ne legyen az?
Kár hogy changelogot ezekhez a frissítésekhez nem mellékelnek. Nem tudom mi tartja vissza őket.
Konkrétan rákérdeztem náluk:."mert nem publikus"
ép csak azt nem mondták valamit letíltottunk benne és akkor az emberek nem rakják fel :p -
Norby86
őstag
válasz
repist #60350 üzenetére
Helló! Honnan lehet a 1118.2-t letölteni? Mert nekem a TV csak a 1117-et dobja fel mint lehetőséget. Olvastam külföldi fórumokat, és van akinek problémái vannak a 1117-el, de számomra nem egyértelmű hogy mi. Jó lenne ha valaki esetleg ezt vagy a 1118-at próbálta már és tudna tájékoztatást adni arról hogy minden okés e. Kár hogy changelogot ezekhez a frissítésekhez nem mellékelnek. Nem tudom mi tartja vissza őket.
-
BBéci
legenda
-
w333
félisten
válasz
krisznagy #60359 üzenetére
Hagyd ezen a beállításon (Normál) nálam is ugyan ez a helyzet
Érdekes ez a jelenség mert csak az AC3 384 és AC3 448 Kbps bitrate-n csinálja ha ki van kapcsolva az Automatikus hangerő hogy halkabb, az AC 192 és a 640 Kbps -el minden ok még úgy is ha "ki" van kapcsolva, hagyd "Normál" beállításon így az összes hangsávon normális hangerő lesz
Mondom én 2-3 hónapig szenvedtem mire megtaláltam ezt a lehetőséget
-
-
w333
félisten
válasz
krisznagy #60354 üzenetére
Nem hiba, ha visszaolvasol én is pont így jártam az 40EH6030 -al
Én sajnos hónapokig szenvedtem vele mire rájöttem ... Link
(#60357) zsenedli
Nem azzal van a gond ...
fogadni merek hogy a digitális csatornákon rendeben van a hangerő (én is így jártam) és csak a filmeknél sokkal halkabb, erre írtam a megoldást hogy az "Automatikus Hangerő" -nél van 3 lehetősék (Ki, Normál, Éjszakai) és válassza a Normált és minden ok. lesz
-
parijani
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok konkrétan az UE40F6500-ast néztem ki, de szükségem lenne egy megbízható üzletre, ahol elfogadható áron, de rendes garral megvásárolható. A nem hivatalos gar miatt olcsóbban adják sok helyen, de nem tudom mi van pl pixelhiba, vagy egyéb szívás esetén, ha jól tudom a samsung erre a típusra (pontosabban innen felfelé) más pixel gart vállal, mint az előírt normál pixel garanciális eset. Tud valaki megbízható forrást ajánlani?
Köszi!
-
krisznagy
tag
Sziasztok,
ismét itt
Adott az UE50F6670 tv-m kb 1,5 hete jött meg. Nem tudom kinek mennyi tapasztalata van ehhez hasonló tv-hez. Ami engem zavar, vagy talán furcsállom csak, hogy Samsung Link / vagy Servio kliensen át lejátszott FHD filmeknél a hangerő nekem mintha kevés lenne, halk a film. 25-30 közötti hangerőre kell raknom, hogy egyáltalán halljam normálisan. Ugyanakkor amikor folyamatosan nyomom a hangerőszabályzó gombot felfelé, ahogy mennek felfelé a számok ingadozik a hangerő miközben hangosodnia kellene csak...valaki tapasztalt már hasonlót? Egy frissítés megoldaná ezt a "problémát" ? Vagy vitessem vissza cserére?
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest