- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliy
tag
válasz nightshadow #5100 üzenetére
pixel hibát hogy a legegyszerűbb észre venni?
-
Kiruu
csendes tag
Pixelhibát szerintem a következő módon nézd meg.
Csinálj 5 db képet full hd felbontásban (1920x1080 pixelből) pl a windows Paint szoftverével, feltöltve az alábbi színekkel.
Feketét, fehéret, pirosat, kéket és zöldet
A 5 képet másold egy pendrive-ra.
A televízió usb portán kapcsold a tv-hez és nézd meg a képeket. -
adriankoooo
senior tag
Még egyszer megkérdezem, hátha tudja valaki a választ.
Nálunk nem elérhetőek ezek a Yahoo-s Widgetek? Azt írják máshol, hogy van erre dedikált Yahoo gomb a távirányítón, de amik nálunk vannak azokon nincs.
Ma tettek ki új FW-t a samsung.hu-ra:
3003.0
Nem kellett újra beállítanom mindent. Mi változhatott benne?
[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
válasz adriankoooo #5108 üzenetére
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. DescriptionT-VALDEUC 3003.0
Fix the judder issue on 3D smooth mode for PDP.
Apply new ePOP for Nordic T2.
PVR stopped when widget of TF1 channel start.
Apply additional requirement for Canal Digital. -
adriankoooo
senior tag
válasz siemensfun #5048 üzenetére
Mennek nálatok ezek a xml-ek? Nálam kiírja lengyelül, hogy nem tud kapcsolódni (mondjuk az atw módosítja az oldalt és beszúr némi reklámot), de még a tvwidget.pl/rss.xml sem megy most. Nálatok is fennál a probléma?
-
siemensfun
tag
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. DescriptionT-VALDEUC 3003.0
Fix the judder issue on 3D smooth mode for PDP.
Apply new ePOP for Nordic T2.
PVR stopped when widget of TF1 channel start.
Apply additional requirement for Canal Digital.[ Szerkesztve ]
-
Carlo009
tag
válasz siemensfun #5112 üzenetére
Hi!
Most tettem fel a 3003-ast c650-re. Nincs ott semmiféle TF1 meg Canal digital csatorna.
De még PVR funkció se! -
senior tag
-
senior tag
-
dani1812
csendes tag
Üdv!
LE40C650-nel kapcsolatban érdeklődnék. Mi lehet az oka annak, hogy külső HDD-ről ugyanazon DVD filmen belül némelyik .vob fájlt nem nyitja meg nem támogatott videokodek vagy nem támogatott audiokodek üzenettel. Ez azért meglepő, mert egy részét meg megnyitja, pedig ugyanazon DVD-n belül ugyanazok a jellemzők. Új Firmware upgrade megoldja a problémát? Most májusi van rajta, új TV. Köszi előre is! -
gabort
csendes tag
Hát, ha november 5. után november 9-én is kiadnak egy firmware-t ugyanahoz a TV-hez, az nekem azt sugallja, hogy az előzőben csúnyán el lett kefélve valami! Szóval részemről frissítek.
-
Somi1
csendes tag
válasz eric.cartman #5098 üzenetére
A Kalocsai cégtől rendeltem
-
LacBp
tag
Sziasztok! sajnos nem nagyon kaptam választ a kérdéseimre. ha van valaki, akit fáraszthatnék valamelyik este a kérdéseimmel msn -en vagy skype-n az jelezze privátban!
nem akarom szétoffolni a forumot. főleg 550-650 érdekelne, meg hogy mi is az a samygo meg dlna , hasonló hülye kérdések, ami eszembe sem jutott volna, ha nem olvasok bele ebbe a forumba
köszönöm!
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Samu c650-es tv-vel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy valaki kötötte-e már rá a pc-t. Melyik csatlakozási lehetőségnél van a legkevesebb input lag? Vga bemenetet vagy a hdmi-dvi bemenetet érdemesebb választani?
-
piroe
csendes tag
Sziasztok, biztos volt már vagy 100x, de mintha olyan olvastam volna, hogy a tv-re csatlakoztatott külső hdd-nek külső tápról működőnek kell lennie. Tehát tudnék e használni médialejátszáshoz egy ilyesmit mondjuk: http://www.cellcom.hu/termekeink/118-a-data/a-data-portable-hdd-320gb-blue-nh92 .
Köszi -
nightshadow
veterán
válasz Hocsika #5120 üzenetére
A VGA csatlakozó az analóg, a DVI-HDMI pedig digitális, így egyértelmű, hogy a DVI-HDMI a jobb. A PC-ét a HDMI IN 1-re kell kötni, át kell nevezni PC-re, s át kell állitani a tv-ét Game Mode-ba, így lesz relatíve a legalacsonyabb az input lag, ami C650 esetén kb. 45 ms.
-
Hocsika
tag
válasz nightshadow #5125 üzenetére
Gondolom akkor a HDMI-HDMI kábel tökéletes lesz rá, amit adtak hozzá.
HDMI IN 1-et hol tudom átnevezni? Game Mode-ot már kerestem, de még nem nagyon találtam meg a tv-n Lehet még túl keveset foglalkoztam a témával... -
nightshadow
veterán
válasz Hocsika #5126 üzenetére
A forráslista, névszerkesztés menüpontban tudod átnevezni a manual szerint:
„Forráslista…..
Ha 1920x1080-as, 60 Hz-es felbontással üzemelő
számítógépet csatlakoztat a HDMI IN 1(DVI)
porthoz, be kell állítania a DVI PC módot a
Névszerkesztés menüpontban.Ha HDMI-DVI kábelt csatlakoztat a HDMI IN
1(DVI) porthoz, be kell állítania a DVI PC vagy
a DVI-eszközök módot a Névszerkesztés
menüpontban.”Ha átnevezted, akkor automatikusan átáll Pc mode-ba, nem kell utána átállitani Game Mode-ba. A Game Mode-ot csak játékkonzol (pl. Playstation) esetén kell használni:
„Játék mód (Ki / Be): PlayStation™ vagy Xbox™
játékkonzolokhoz csatlakoztatva a játék mód kiválasztásával
a készülék még valósághűbb játékélményt nyújt…..A Játék mód TV és PC módban nem érhető el.”
[ Szerkesztve ]
-
Hocsika
tag
válasz nightshadow #5127 üzenetére
Köszönöm!
Ezt ki is próbálom munka után! -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy gyorsabban tekerni nem lehet a media playerben? Max a 3x-os az meg viszont elég gyengécske.
Más, C530-asom van a panel tipusát honnan tudom meg hogy milyen? A tv hátulján felül a rácson belül van egy cimke de ott nem igazán találtam se AA-t se SQ-s jelzést. -
daniking
tag
Helló.
Egy ilyenért mennyit lehet kérni ?
Samsung Le40a330
Mennyit ér szerintetek ?
www.memorycard.uw.hu Nézz körül az oldalamon biztos találsz valami jót! Árak miatt érdeklődj! Nagyobb tételnél kedvezmény van! MSN: memorycard@hotmail.hu
-
senior tag
Most az előbb tettem fel a 3003.0-ás FW-t (még a 2004.0 volt fent előtte), titkon reméltem, hogy nem kell újraállítanom mindent - persze kellett.
Azóta olyan gondom van, hogy a digitális csatornákból 2x annyit talált (255db) de mindezt úgy tette, hogy mindenből 2 van egymás után (a másodikon viszont nincs hang).
ÁÁÁ
Van valakinek tippje miért csinálja ezt? (már vagy 3x újrakerestettem mindent)
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
pimpa35
csendes tag
válasz kutyman #5137 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam, ezért el is vitettem a szervízbe, de nagyon vonakodnak, hogy ők nem látják, de ha kicserélik a panelt lehet, hogy rosszabb lesz. Olyanokkal ijesztgetnek, hogy használt panelt is küldhetnek.Teljesen bizonytalan vagyok, hogy mi lenne a jobb, ha hagyom így, amit persze nem szívesen akarok, vagy vállaljam a cserét.
-
vinatt74
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni:
Van egy B679 Samu tv-m ,amire usb-vel csatlakoztatok egy külső vinyót.Hd filmeket néznék,de az mkv. fájloknak valamiért nincs hangja .Az volna a tiszteletteljes kérésem ha valakinek van valami ötlete ennek orvosolásában kérem ossza meg velem.Köszönettel:Vinatt
-
Zebu
addikt
válasz pimpa35 #5138 üzenetére
Nekem ennél sokkal elenyészőbb bevilágításom volt és visszakaptam a Tv árát.
A szervíz húzta a száját, visszaküldte, hogy ez nem hiba.
Kértem tőlük egy szakértői véleményt, majd beszkenneltem, és elküldtem a reklamacio@partners.samsung.hu email címre.
Ha jól emlékszem ezt mondták az ügyfélszolgálaton.
Először kicsit vonakodtak, majd kiállították a csereutalványt és a vásárlás helyén visszaadták a pénzemet.
-
Zebu
addikt
válasz pimpa35 #5142 üzenetére
Nálam a panel csere szóba sem került.... Azt mondták, hogy ez így jó. Ezt monfjuk nem voltam hajlandó elfogadni. Igaz nekem közel sem volt ennyire durva a jelenségem, mint neked.
Visszakaptam a pénzt és elfelejtem az EDGE LED LCD TV-t. Vegyen a hóhér, ha ennyire lutri a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Rendszeresen előfordul, hogy elég jó jelerősség mellett is sok a bithiba, de ez azonnal megszűnik amikor a samsung wifi eszközt kihúzom, tehát onnan jön az "interferencia".Van valakinek tapasztalata a következő együtállással:
Samsung 46C650
T-home digitális szolgáltatás (CI kártyával, settop box nélkül)
DLNA Samsung Wifi eszköze[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
helo!
szíves segítségetek kérném a következőkben:
vettem egy samu le40c530 TV-t, ami "refurbished".... A távirányítóra nem reagál sajnos. A tv-n be lehet kapcsolni, de bármit nyomkodok a távirányítón, nem reagál... kamerába megnézve a távirányítót világít az infra led, vagyis nem a távirányító a gázos. Kérdésem az volna, hogy esetleg firmware frissítés megoldhatja-e a gondom, esetleg van-e ötlete valakinek, mi lehet a baj?
Vagy gondolom cserés lesz..köszi előre is a segítőkész hozzászólásokat!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Zoliy
tag
Sziasztok felmerült még 1kérdés.
5.1-es hangrendszert rálehet kötni a tv-re vagy a régi erősítő kell hozzá?
Samsung Le40C650-es a tipus[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz istvanszucs #5144 üzenetére
Szia,
már írtam itt is, hogy ugyanezzel a problémával szívtam, csak nekem nem kevés idő kellett hozzá, hogy rájöjjek, hogy a SAMU WiFi stick okozza.
Most egy USB-s hosszabbítóval használom - elvezettem a TV jobb alsó sarkáig a sticket és ott már nincs gond." I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
fefer
csendes tag
Szevasztok!
LCD vagy plazma? Ez a nagy kérdés nálam is. Elsősorban TV nézésre használnám. Ha az LCD mellett döntök, a következőkre gondoltam:
Samu LE40C630, C650
Sony KDL40NX500
Pana TXL42S20E
Általában világítás mellet nézek tévét (nem sötét szobában).
Mit javasoltok?Az áram allatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Makosx
csendes tag
Sziasztok!
Korábban mintha olvastam volna, hogy valakinek szintén adódtak USB gondjai.
Nálam a követkeő a jelenség (LE40C650): idönként nem látja az USD-re dugott eszközöket (WIFI stick, ill. USB HDD).
A megoldás, hogy áramtalanítanom kell a TV készüléket de ez egy kicsit macerás és van, hogy elsőre nem sikerül. Lehet, hogy az USB HD miatt (nem támogatott)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság