- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
opi064
tag
Üdv! Még egy kérdésem lenne a QN95B-ről: a hozzá adott távirányítón kívül tudja kezelni a régi fajta, infrás hagyományos távirányítót is? Mert a hozzá csomagolt nem infrával kommunikál, szóval lehet-e rajta infraport is?
A jelenlegi NU 7052-m mindketőt kezeli. -
Milka 78
nagyúr
válasz
hyppo! #156339 üzenetére
Ugyan ilyen 55q70r 2020.01.11-es beüzemelés és 9400 óra körül van benne...ja és van a képernyő legtetejében, jobb oldalt egy sötétebb és egy világosabb folt egymás mellett ami vagy a gyereknek köszönhető vagy a falitartónak amin a gyerek megrángatta vagy csak a saját súlya alatt feszült meg, esetleg por ment bele...vagy a fene sem tudja, de kb 3 hónapja jelent meg.
Csak azért viselem el, mert filmnézésnél a fekete csík telibe takarja a híradót nézésénél peg pont nem érdekel. -
lala666
őstag
válasz
Donki Hóte #156345 üzenetére
SmartThings -tévéd-információ
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Donki Hóte #156345 üzenetére
Én Smarthings alkalmazáson keresztül vagy szervízmenüben.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
dani999 #156336 üzenetére
Szerintem tudnia kell.
Nekem a 2020-as (bár az 8-as széria volt), tudta ezt a funkciót.
Arra tudok gondolni, hogy amikor összepárosítottad a box-szal, akkor elvesztette ezt a funkciót. Azt megpróbálnám első körben resetelni.
Vagy maga a távirányítót újra párosítani a Vissza és Play/Pause gombbal hosszan tartva. -
hyppo!
aktív tag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy akinek 2-3 éve van meg a tv je , annak hány óra van a tv paneljában?
Nekem egy 55Q70R van és 6600 óránál tart.
Van e összefüggés az üzemidőnek és a panel élettartamának?Köszi
-
redXIII
senior tag
Bugáztam ebayről egy 65" QN95A-t, 600 fontért, van egy pár karc a képernyőn de elméletileg nem látszik bekapcsolt állapotban. Kiváncsi leszek mennyire lessz előrelépés egy Q95T után. Majd beszámolok ha ideért.
-
dani999
csendes tag
válasz
Gardaai #156329 üzenetére
Univerzális távvezérlő beállítás az a settopbox beállításai között van, ott megtörtént a párosítás, de az csak annyit eredményez, hogy a telekomos távvezérlővel tudok kezelni mindent. Én azt szeretném, hogy a tv távirányítójával tudjam kezelni a tvt. Ezt úgy tudtam elérni, hogy a hdmi cec-et engedélyeztem tv beállításoknál és a set top box beállításoknál is. Működik is minden, a be-ki kapcsolóval a boxot is tudom kezelni, csatorna gombok (123) működik, stb... egyedül csak a csatorna váltás nem jó, igen az ami ugyan úgy néz ki, mint a hangerő gomb és a távvezérlőn mellette helyezkedik el.
Én csinálok valamit rosszul akkor? -
janaman01
addikt
válasz
Gardaai #156330 üzenetére
Persze van net a tv n hisz arról mennek netflix stb...a tükrözés , tartalom lejátszása megy simán..youtube is..ott a kis ikon kint is van.
Tv legutoljára tavaly aug. ban frissült..
A telefonok meg egyfesztnéztem a pároméról, az enyémről, sőt egy megmaradt régebbi telóról is..droid 12, 13..
Most hogy mondod a routert cseréltem, de igazából szerintem mióta megszünt a facebook watch ( tv re )ugye idén szerintem azóta nem megy.
Smart hub ot reseteltem a tv n..újra hozzáadtam az összes eszközt de semmi..
Szerviz menűbe se találtam semmit ami releváns lenne
Jó lenne downgradelni a tv t de ugye nem lehet ...nem égbevágó nyilván a dolog csak felvetettem hátha van valami trükk rá.
Namost a routerrel nem hinném hogy gond lenne mert ahhoz csatlakozik a másik szobában lévő LG is( azért is cseréltem mert a réginek az 5ghz részét nem látta az LG..ennek az asusnak már igen) -
Gardaai
senior tag
-
-
dani999
csendes tag
Sziasztok!
Samsung tv és androidos telekom set top box.
HDMI CEC-el összepárosítottam a távvezérlőket. A tv távvezérlőjével tudom be-kikapcsolni a tv-t, a boxot, a hangerőt szabályozni, az 123 gombbal csatornát váltani stb... Egyedül a csatorna léptető gomb nem működik. Ha léptetném a csatornát a tv-n látszik, hogy kapja a jelet (világít pirosan), de nem csinál semmit. Ha benyomom, ezzel a "műsorújságnak" kéne bejönni, de helyette a tv átvált az "antenna " portra és a tv-n a csatornakeresés opció jelenik meg. Ugyanez történik ha hosszan nyomom be a csatorna léptető gombot.
Be lehet valahol állítani, hogy a tv-n a main port amin a tv az adást kapja az a hdmi 1 legyen?
Vagy egyéb más ötlet?
Előre is köszi! -
válasz
Gardaai #156323 üzenetére
Köszi a tanácsot. Elvileg nincs rajta semmilyen gyári védőkupak, vagy más burkolat, mert magát a kábelt már többször használtam, eddig mindenből kijött az a vége is, amelyik most beragadt
Nagyon húzni eddig nem mertem, mert eleve elhúzza a TV-t egy erősebb mozdulat, de majd megkérem az asszonyt, hogy fogja meg a TV-t
(Az bíztató, hogy nem csak én vagyok ilyen béna, mással is előfordult már a probléma a nagyvilágban
)
-
stereofan
tag
válasz
Donki Hóte #156321 üzenetére
-
Gardaai
senior tag
válasz
Nagyjából utána néztem hátha találok valami infót..
Azt írják, hogy vagy maga a kábel végén van valami védő amit nem távolítottál el vagy maga a dugóban volt valami amit nem szedtél ki, ezért beékelődött. Nem hiszem, hogy lenne benne ilyen, de megeshet..
Így vagy úgy, az az egyetlen lehetőség, hogy minél közelebb a TV-hez fogd meg a fejet és szigorúan egyenesen húzd ki. Esetleg fogót is használj.. Samsung fórumon is ezt írták.. nincs különbség a kábelek között, elvileg nem lehet rajta semmi lock.
Amikor összedugtad könnyen belement és kattant is finoman a végén?
Esetleg fotózd le, hátha látni valamit.. több szem többet lát. -
rainman72
nagyúr
válasz
Nem szokott olyan lenni egy márkánál se tudtommal
-
Nagyon ciki kérdésem van
Próbálgattam egy soundbart egy Samsung QE65Q80AT TV-vel összekötni, így bedugtam egy optikai kábelt a TV-ben lévő aljzatba.
Működött is, csak az optikai kimenet hangerejét a Samsung TV-nél nem szabályozza a TV hangerőszabályozója (ellentétben a HDMI kimenettel), ezért a soundbar távirányítóját kellett volna használni, ezért letettem erről a módszerről.
Ezért ki akartam húzni az optikai kábelt, ami a soundbarból sikerült is, de a TV-ből egyszerűen nem tudom kihúzni az optikai kábel csatlakozóját, pedig húztam erősen
Kérdésem az, hogy van valami pöcök, vagy mechanikai kallantyú, ami akadályozza a Samsung TV-nél a kábel kihúzását a csatlakozóból?
Olyasmire gondolok, mint a DisplayPort kábeleken lévő gomb, amit be kell nyomni a kihúzáshoz, csak jelen estben a TV csatlakozójába integrálva
-
anjani182
őstag
Érdekes felfedezést tettem ma!
A samsung kínai oldalán már fenn vannak a 2023-as modellek, és a QN800C modelleket 60Hz-nek jelölik. Ez lehetséges lenne?
-
Kaba
veterán
válasz
dani999 #156309 üzenetére
Az androidos telekomos box a HDMI CEC-en keresztül vezérelhető.(HDMI CEC a tévén és a boxon is bekapcsolva).
STB box esetén a Samsung menűjében a T-home kiválasztása vagy a box típusának kiválasztásával az összepárosítást követően.
A Samsung táv okos/multifunkcionális táv kell legyen. -
dani999
csendes tag
válasz
redingitell #156306 üzenetére
tudnál segíteni, hogy ezt hogy tudom beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest