- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok.
[link] ez alapján q60a is támogatott kell hogy legyen ha jol ertem az Xbox streamhez? -
HoppMaster
aktív tag
Nem tudom jó helyre írok e, de van egy Samsung QE75Q65AAUXXN tv-m, Internet az iPad-ról van rajta megosztva. Ma nézem a YT-ot aztán váltani szerettem volna Net TV alkalmazásra és eldobta a wifi jelet. Most ha bemegyek a hálózati beállításokba akkor megtalálja a wifi hálózatot, de beírom a jelszót és nem fogadja el. Próbáltam iPhone Internetmegosztást is, ott is a jelszóra hivatkozik, holott pontosan adom meg a jelszavakat. Már változtattam egyszerű jelszóra is és semmi, nem akar csatlakozni a Netre.
-
forcegt
csendes tag
válasz
felsatan #155444 üzenetére
Szinte biztos, hogy az antenna által küldött jel gyenge. Próbáld esetleg áttenni valahova máshova az antennát. Pár hete én is ugyanígy jártam és az antenna áthelyezése után bejött az összes. (sőt, olyan is volt, hogy az ingyenes csatornáknak csak egy része jelent meg) Az M4 sport pont a kényesebbek között van jelerősség szempontjából.
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung QE50Q65T tv. Szeretném rajta nézni a vb hátralévő meccseit az m4sport földfelszíni digitális csatornáján. Vettem egy antennát, lefuttatom a csatornakeresést és talál 41 db csatornát, de csak a fizetőseket (NatGeo, stb.), az ingyenesek nincsnek a listában. Mit rontok el, hogyan lehet előhozni az ingyenes csatornákat?
Előre is köszi! -
törölt tag
válasz
phoenix64 #155433 üzenetére
Azta! De gondolom a telefon is rátesz egy kicsit, szemmel jobb lehet.
Szüleim most vettek 55Q60B-t, az szemmel teljesen rendben van, mondjukm nem néztem még homogén színt rajta. Mad Max Fury Road közben ha nagyon figyeltem látszott valamekkora bevilágítás a sarkokon de tényleg csak akkor ha nem a filmet néztem hanem a sarkokat. És ez 21:9-es volt szóval alul-felül fekete csíkok, teljes képernyős tartalomnál nem látszik.
-
medosz11
tag
Sziasztok! Megjött a QE55Q80BATXXH tv! Csatornalista módosítás megvolt a samychan.com oldal segítségével, de reggelre visszaállt az eredetire! Van valami megoldás, hogy ne álljon vissza?
-
saltanus
aktív tag
válasz
Marci112233 #155426 üzenetére
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60b-qled/settings
talaltam egy eleg reszletes kalibralast a rtings oldalon
-
Marci112233
addikt
válasz
phoenix64 #155423 üzenetére
Nem írtam hogy csak simán bekapcsoltam a filmmaker módot, mert mint írtam itt ott azon kívül is állítottam a kép beállításokban, ahogy nekem megfelel. Érdemes lehet neked is bemenni a kép beállításokba és megnézni egyesével mi az ami miatt hidegnek érzed a színeket, mert könnyen lehet hogy egy bizonyos lehetőség a beállítások közt ezt kijavítja.
-
saltanus
aktív tag
-
phoenix64
őstag
válasz
Marci112233 #155422 üzenetére
Nekem ma jott meg most raktam ossze. Filmmakerrel vmiert nem tetszik olyan furan hidegek a szinek. Movie modban egesz jo netflixen nagyon szep HDR-el. Viszont sima TV adasban kicsit olyan mint mikor telon benyonom a kekfeny szurest, van egy enyhe sargas szuro rajta, ami mondjuk annyira nem zavar.
-
4264adam
veterán
válasz
Vhiktor #155413 üzenetére
Milyen széles palettája van ezeknek a TV-nek. Összehasonlítottam a tegnap vásárolt Q80T-vel RTINGS alapján [link]
Tényleg ütős lehet főleg hogy kalibráltad. A Q80T pedig nekem a két oldali szélesebb betekintés és nappali alacsonyabb reflekció miatt jobb illetve a VRR 20Hz ha az RTX3070-et akarom használni.
Megváltam a TU7000-től és nagyon jól jártam 2026-ig garanciálisan biztosítva mindössze 120 ezret pótoltam rá a TU7000 eladása után
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Most rendeltem telekomtol egy QE55Q60B-t, erdemes valamit kalibralni, vagy helytallo a rtingsen írt velemeny, hogy out of the box mar pacek a kep movie modban?
-
Azur76
tag
válasz
Vhiktor #155416 üzenetére
Nálam egy Xbox SX-et remekül kiszolgál, igaz nem vagyok egy hardcore gamer
Bőven elég a 4K/60P.
A Dv ill az Atmos átengedés hiánya egyedül ami egy kicsit hiányzik.
Esetleg azt nem tudod hogy a Hdr10+ tudja ez a készülék valamiről, saját smart app vagy esetleg külső forrás?
Apple Tv 4k-t használok az meg nem támogatja ezt a formátumot.
Köszönöm! -
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Fiúk sikerült megrendelni a 65" Q60 at 254 915 Ft a kupon segítségével !!!!
Nagyon köszi !
-
Vhiktor
nagyúr
Ma kalibráltam egy 2018-as Q9FN modellt. Nagyon durva hogy ez a tv még a q mostani mezőnyben is könnyedén megállja a helyét. Aki ennek a cseréjén gondolkodik nehéz dolga lesz, Samsung terén kb csak a QN5B jöhet szóba, valamint az S95B ha nem gond a jóval kevesebb fényerő.
Illetve más márkával i csak miniled vagy kisebb fényerejű oled . -
Geza74
tag
Engem is érdekelne, hogy hogyan működik a Samsung webáruházában ez a kuponos dolog?
Honnan lehet szerezni, és mitől függ a kedvezmény mértéke?Illetve annyi kérdésem lenne még, hogy nálunk is elérhető valamilyen ingyenes visszaküldés elállás esetén (mint az eMAG-nál), vagy nekem kell fedezni a visszajuttatás költségét?
-
Gino20
őstag
válasz
wallace 234 #155403 üzenetére
-
falabu88
aktív tag
A 75QN90B vajon VA paneles? Most rendelt ismerős a a samsung oldalról kuponokkal. Jól járt, 1-1,1be látta eddig, most 900ezer a Médiában, majdnem megvette annyiért. Így 690ezer lett a vége
-
wallace 234
őstag
válasz
Gino20 #155398 üzenetére
2021-és széria! Eléggé megosztó volt, QN90A Ads panelt kapott, kivéve az 50" - ost. De ez európai piacon volt, ill különböző országokra is le osztva. Volt különbségek. De ennek ellenére a Boe paneljai elég jók voltak. Ill a jó local dimming is sokat segített rajta. Kopogtasd meg a tvt, ha villan akkor VA panelt kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Yamaha RX -V496RDS
- Onkyo Tx-Sr508 7.1,hdmi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest