- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekes.pter
csendes tag
válasz Oposzumtoszó #153499 üzenetére
Ma cserélték ki kb fél óra alatt
Kb 2 hónap alatt jutottam ide 5 telefonhívás 3 e-mail
és végül a fogyasztóvédelemnél tett bejelentésem 1.5 hónap után hozott eredményt mikor felszólították őket hogy csináljanak valamit ekkor küldtek ki egy szervizest ő megállapította hogy kijelzőt kell cserélni. -
kerekes.pter
csendes tag
válasz wallace 234 #153498 üzenetére
Jeleztem és most már szeretném visszakapni a teljes vételárat.
[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
válasz kerekes.pter #153502 üzenetére
Jogos! Mert ez így semmire nem jó!
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153501 üzenetére
Sajnálom az esetet, remélem visszakapod a pénzedet.
-
kerekes.pter
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
-
Vhiktor
veterán
válasz kerekes.pter #153497 üzenetére
Ha ez ennyire látszik a valóságban akkor használhatatlan a tv
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Celtis
veterán
válasz kerekes.pter #153501 üzenetére
Gondoltam, hogy nem volt sima ügy. Békéltető testületi döntés volt?
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153509 üzenetére
Lehet buta kérdés lesz, de Neked kellet elvinned, vagy házhoz ment a szerelő?
-
kerekes.pter
csendes tag
válasz Oposzumtoszó #153510 üzenetére
Házhoz jött a felmérésnél is illetve a panel cserénél is
-
kerekes.pter
csendes tag
Csak még egy érdekesség ez volt a Samsung válasza ugyanarra a hibára amit előzeleg "javítottak" a csoportban beküldött képekre és az általam írt e-mailre.
Tisztelt Samsung Electronics Magyar Zrt! A mai nap folyamán megtörtént a service által a készülék kijelző cseréje, viszont a hiba jelenség ugyanúgy fen áll ugyanúgy foltos a kijelző most már szeretném ha visszatérítenék a teljes vételárat mivel a problémát úgy látom nem sikerül megoldani. Üdvözlettel: Kerekes Péter
Köszönjük a visszajelzését!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, technikusunk részéről az a visszajelzés érkezett, hogy annak érdekében, hogy az esetet kivizsgáljuk, a készülék teljes kijelzőjéről legyen szíves egy képet küldeni ügyfélszolgálatunk részére 150-200 cm távolságból a képtesztet elindítva (az itt megjelenő fotóról), világos környezetben, amelyen jól látható a tapasztalt jelenség.
A képtesztet a Beállítások-Terméktámogatás-Eszközápolás-Öndiagnosztika-Képteszt menüpontokat követve van lehetősége elindítani.
Várjuk visszajelzését a további segítségnyújtás érdekében.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén.Úgyhogy ne hagyjátok magatokat akár hogy próbálnak lepattintani a hívásomra hogy vissza szeretném kérni a pénzem azt válaszolták hogy menjek oda ahonnan vásároltam a készüléket.
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153513 üzenetére
Megnéztem ezt a tesztképet. Világos környezetben a felhősödés nem látszik rajta. Van eszük...
-
kerekes.pter
csendes tag
válasz Oposzumtoszó #153514 üzenetére
Az a baj hogy ez a kibújujuk minden alól...
-
junior19
senior tag
Téged is le akarnak pattintani.
1. Csereutalvány nélkül hiába jelzed a boltnak, ahol a vásárlás történt, ők nem fogják vissza adni a pénzt. Csereutalványt pedig a samsungnak kell kiállítani.
2. A képteszt ezt a hibát, főleg világos környezetben nem fogja a képeid szintjén mutatni. De ha el is küldöd az értelmetlen képet, a "technikus" megfelelőnek fogja látni, a készülék nem hibás kijelentést tesz.
Én még mindig nem értem, valaki nézze már meg a garlevelét. Benne van, hogy a hibát a vevő köteles a képteszt világos környezetben történő fényképpel igazolnia? Mert ha nincs benne, milyen jogon kéri ezt a samsung. Én úgy tudom, a hibát a vevőnek jeleznie kell, nem kötelező semmivel sem alátámasztania. Majd a szervizes megvizsgálja, s eldönti, hogy garanciális-e a javítás.
Annyival vagy te jobb helyzetben, hogy egyszer már cserélték a panelt, így az ugyanolyan rossz panelre nem foghatják rá, hogy jó az.codec project
-
senior tag
válasz kerekes.pter #153517 üzenetére
Szerintem ügyvéddel irass nekik egy levelet, attól biztos, hogy megjön a segítőkészségük.
-
Celtis
veterán
válasz kerekes.pter #153508 üzenetére
És válaszoltak?
-
Celtis
veterán
Csak a szokásos értelmetlen szívatás.
-
junior19
senior tag
válasz kerekes.pter #153517 üzenetére
Ha nincs benne, akkor ne küldj semmit, nem vagy köteles.
Jelentsd be a hibát, utasítsd el a fénykép küldést, hivatkozva arra, hogy neked semmi ilyen kötelezettséged nincs. Ha elutasítják, jelezd, hogy a megfelelő helyen jelzed, hogy elutasították a garanciális javítást.codec project
-
senior tag
Vérlázító a Samsung hozzáállása! Hiába az eszközeink és háztartási gépeink nagy része tőlük van, sajnos ez a véleményem. Nem tudom, hogy ezt a "prémium" ügyfélkezelést csak mi kapjuk, vagy más régiókban is így van e, de elszomorító a helyzet.
Elnézést az off-ért...
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Rohadt életbe. Megjelenés óta használok 65QN95A TV-t és csak pár napja tudtam meg, hogy a szervíz menüben be lehet kapcsolni a flickerless módot ami azt jelenti, hogy a háttérvilágítás a vibráltatás helyett folyamatos. Ég és föld így nézni, sokkal megnyugtatóbb.
Nyilván a háttérvilágítás vibráltatását nem látni (főleg a 960Hz-est 01Hz-nél) viszont érzetre nyugodtabb a kép és a mozgásmegjelenítés, képminőség is jobbnak tűnik."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
senior tag
válasz Callisto #153523 üzenetére
A távirányító gomb kombóval elővarázsolható szervizmenü? Én ott sohasem mertem babrálni. Félek, hogy elállítok valamit.
Más. Anno küzdöttem, hogy az Xboxot ne kapcsolja be/ki a tv távirányítója. Most azzal küzdök, hogy az androidos Telekom boxot kapcsolja be/ki, de csak a csatornaváltásra és hangerő szabályozásra tudtam rávenni.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz Oposzumtoszó #153524 üzenetére
Smart távirányítóval nem. Ilyen kell hozzá pl. [link]
Egyébként félhetsz is. Nem szabad olyant elállítani amiről nem tudod 100% micsoda, mert van olyan beállítás amivel tönkre lehet tenni a TV-t.
(A beállításokat a szervízbe lépés alaphelyzetbe állítja.)[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
senior tag
-
Vhiktor
veterán
válasz Oposzumtoszó #153527 üzenetére
Megjött a Samsung 65QN95B tesztelésre.
Ma esete várható vidóe a kicsomagolásról és összeszerelséről és ha amrad rá idő akkor egy kis üzembehelyezésről is.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Vhiktor #153528 üzenetére
Bocsi az össze vissza íródott betűkért
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
handrash
őstag
[Az új Disney+]-hoz nem találok appot a tévében, én vagyok türelmetlen, vagy így jártam?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
sinick
senior tag
válasz sinick #153465 üzenetére
Sziasztok!
Fejlemény van, történet a válaszolt hsz-ban! Ma kíváncsiságból vissza lett állítva a tévében a DNS kézi Google-ról automatára, ami az ONT-hez csatlakozik és újra működött a tévén a net.
Ilyen nem olyankor van, amikor változik a hálózatban eszköz és/vagy cim és/vagy címzés, aztán meg várni kell kb. egy napot, hogy a hálón végig frissüljön minden?
Köszi, sinick
-
handrash
őstag
válasz Kicsirics77 #153538 üzenetére
Oké, de ha előfizetek de mégse megy, nyügös leszek.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
veterán
Sziasztok
Tegnap egy érdekes dologgal szembesültem amivel idáig soha. Volt egyik szobába egy régebbi 40"-os Samsung LCD TV, plusz egy Philips felvevős beltéri ami UPC műholdas szolgáltatás mellé van. HDMI-vel volt összekötve, és minden hibátlan volt éveken keresztül.
Tegnap a TV le lett cserélve egy új 55"-os Samsung TV-re, és a hang elment. Kipróbáltam 3 HDMI kábelt, egyikkel sincs hang. Összekötöttem a TV-t meg a beltérit optikai kábellel de úgy sincs hang. Vissza lett rakva a régi TV úgy sincs hang.
Az új TV viszont tökéletes mert YT-on, illetve DLNA-n keresztül filmet van hang.Szerintetek mi a franc történhetett a beltérivel? Ki volt húzva úgy dugtam össze. Nem hinném hogy a TV csinált vele valamit, vagy netán beállítási hiba lehet?
iPhone 13 Pro Max
-
Vhiktor
veterán
Sajnos ebből ma nem lesz videó. Ugyanis reset után a TV kínai nyelven indult el, így a kezdő lépéseket sajnos csak kínai nyeéven tudnám megmutatni.
-
senior tag
-
Vhiktor
veterán
válasz Oposzumtoszó #153544 üzenetére
Ne riogass
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Egy 65 colos tv hez,hilyen méretu csavar,és tipli,vagy dübel kell a falikonzolhoz,hogy fel fogassuk?
-
senior tag
válasz venom8888 #153546 üzenetére
Szia!
A fali konzolhoz amit adnak az tökéletesen elég. (nyilván olyan fali konzolt veszel/vettél ami 65 mérethez megfelelő.)
Amúgy a csavarméret függ a fal anyagától is. Én 4db 5X80-as csavart használtam. (Ezt adták a konzolhoz. Nekem 75-ös a TV.)Vhiktor: Távol álljon tőlem!
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz Oposzumtoszó #153544 üzenetére
Remélem ez segít neki, szerintem is jó ötlet...
....bocsánat
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
NavySeal
senior tag
Lehet volt már róla szó, talán korábban én is kérdeztem.
Van arra megoldás hogy a médialejátszó (vagy xbox) bekapcsolása esetén ne induljon el az eszköz észlelése-》okos távirányítós beállítós rész?Több valamit, kevesebb semmit!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik